BERAT UZUN'A MEMUR-SEN’DE SICAK İLGİ

16 Şubat 2015 17:01
Videoyu Aç BERAT UZUN'A MEMUR-SEN’DE SICAK İLGİ
A
a

7 Haziran Genel Seçimlerinde Çorum Milletvekili olmak için AK Partiden Aday Adayı olan Berat Uzun, daha sonrada Memur – Sen Çorum İl Başkanı Ahmet Saatci’yi ziyaret etti.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ  BİZİM VAZGEÇEİLMEZ DİNAMİKLERİMİZDİR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Saatci, Milletvekilliği yolunda Uzun’a başarılar diledi.
Berat Uzun, AK Parti Genel Merkezindeki görevi esnasında Sivil Toplum kuruluşları ile ilişkilerin geliştirilmesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının gelişmesi yönünde birçok proje de yer aldığını belirtti. Uzun, gerek Siyaset Bilimi Kuramı’nda, gerekse aktif siyasette Sivil Toplum Kuruluşlarının ne denli önemli bir yere sahip olduğuna değindi.

 

Uzun, ayrıca, Sivil Toplum Kuruluşlarının hamisi konumunda olan Memur –Sen’in ülkemiz için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. Genel Merkez’de edindiği bilgi ve birikimi Çorum’umuzun gelişmesi için kullanacağını belirten Berat Uzun, Çorum’da yapacağı tüm hizmetlerde sürekli sivil toplum kuruluşları ile istişare halinde olacağının sözünü verdi. Çorum ekonomisinin özellikle üç sektör üzerine kurulu olduğuna değindi. Bu üç sac ayağının İmalat Sanayi, Tarım ve Turizm olduğunu belirten Uzun, bu alanlar üzerinde çalışmalar yapacağını, bu çalışmalar ve projeleri hazırlarken tüm kesimlerin görüşlerini alacağını belirtti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam