Büro Memur-Sen- Vekilleri ziyaret etti

14 Haziran 2014 15:02
Videoyu Aç Büro Memur-Sen- Vekilleri ziyaret etti
A
a

Büro Memur-Sen Çorum Şube Başkanı Erdoğan Cengiz ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Çorum Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Dr. Cahit Bağcı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkan Cengiz ziyaretlerinde, Uslu’ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Milletvekillerimiz olarak sizlerle istişare etmek ve görüş alışverişinde bulunmak istedik” dedi.
 
Çorum Milletvekilli ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, “Sendikal çalışmalarınızda istikrarlı olun ve üyelerinizi yaptığınız çalışmalar hakkında sık sık bilgilendirin istikrarınızı koruyun” dedi.
 
Çorum Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Dr. Cahit Bağcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek istikrarın önemi üzerinde durdu ve “ekonomik kalkınma kadar sosyal gelişmenin sağlanması da istikrarla olur” dedi.
 
Ziyarette; Büro Memur-Sen Şube Sekreteri Elvan Ekin, Mali Sekreter İsmail Nüştü, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Yüksel Demir, Basın ve Halkla İlişkiler Sekreteri Emre Eser, Mev. Ve Top. Görev. Sekreteri Osman Günay, Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Ahmet Aykaç, Genel Merkez Delegeleri, Mustafa Ünal, Metin Adla da bulundu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam