BÜROKRASİDEN AK PARTİ'NİN SON KADIN ADAYI

10 Şubat 2015 23:59
Videoyu Aç BÜROKRASİDEN AK PARTİ'NİN SON KADIN ADAYI
A
a

FATMA ÇÖPÜR ÇORUM AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU.

Fatma Çöpür AK Parti’den milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti.Milli Eğitim alanında uzun yıllardır edindiği tecrübeyi değerlendirmek amacıyla aday olduğunu vurgulayan Fatma Çöpür Çorumlu biri olarak Hemşehrilerime hizmet etmek istiyorum dedi.
 
Fatma Çöpür  Kimdir ?

1966 yılında Çorum'da doğdu. Orta öğretimini Çorum İmam Hatip Lisesinde bitirdi.  Lisans Öğreninimini 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Fizik öğretmenliğinde yapmıştır. 1992 yılında Çorum İmam Hatip Lisesine Fizik öğretmeni olarak atanmıştır. Burada 23 yıl görev yaptıktan sonra eşinin görevi nedeniyle Ankara İli Çankaya İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğü emrine tayin edilmiştir.Evli bir çocuk annesidir.


**************************************************************

Yerel basında  corumtıme


İŞTE ÇORUM’UN İLK BAŞÖRTÜLÜ ADAYI

burokrasiden-ak-parti-nin-son-kadin-adayiÇorum Çevre ve Orman eski İl Müdürü Ziya Çöpür’ün eşi Fatma Çöpür, AK Parti’den milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti…

Milli Eğitim alanında uzun yıllardır edindiği tecrübeyi değerlendirmek amacıyla aday olduğunu vurgulayan Fatma Çöpür, “Çorumlu biri olarak Hemşehrilerime hizmet etmek istiyorum” dedi.

FATMA ÇÖPÜR KİMDİR ?

1966 yılında Çorum’da doğdu. Orta öğretimini Çorum İmam Hatip Lisesinde bitirdi. Lisans Öğreninini 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Fizik öğretmenliğinde yaptı. 1992 yılında Çorum İmam Hatip Lisesine Fizik öğretmeni olarak atandı. Burada 23 yıl görev yaptıktan sonra eşinin görevi nedeniyle Ankara İli Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine atandı. Çöpür, evli ve bir çocuk annesi.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam