CAHİT BAĞCI’NIN 10 KASIM MESAJI

10 Kasım 2014 13:38
Videoyu Aç CAHİT BAĞCI’NIN 10 KASIM MESAJI
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Cahit Bağcı, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıldönümüyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Bağcı, açıklamasında şöyle dedi: “Kurtuluş Savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu ve modern Türkiye’nin mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 76. yılında özlemle anıyoruz.  Ülkemizin en zor anında Atatürk’ün ortaya koyduğu milli hedef ve stratejilerin hatırlanması, bu tür çabaların anlam ve değerinin çok iyi bilinmesi gerekmektedir. O, hem milli mücadele, hem de Cumhuriyeti inşa sürecinde daima ileriye bakmış, ileriye yürümüştür.

O’nun öncülüğünde Türkiye’nin temelleri atılarak büyük bir dönüşüm ve modernleşme süreci başlamıştır. Bu bağlamda Milli birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğini korumak Cumhuriyetimizin kurucularına olan en önemli borcumuzdur. Atatürk başta olmak üzere Cumhuriyetimizin kurucularının bugünkü nesillere armağanı olan Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin fedakârlığını, gücünü, özgüvenini, bağımsızlık aşkını ve mücadele ruhunu gösteren en önemli eserdir.

Türkiye’nin Cumhuriyet’in ilanından bu güne geldiği bu süreçte ulaştığı seviye, Atatürk’ün verdiği ilhamla milletimizin, çalışkanlığının, fedakârlığının ve muasır medeniyet seviyesine ulaşma arzusunun bir ürünüdür. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin unutulmaz lideri, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.”
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam