CAHİT BAĞCI SEÇİM ÇALIŞMALRINA HIZLI GİRİŞ YAPTI

13 Nisan 2015 10:07
Videoyu Aç CAHİT BAĞCI SEÇİM ÇALIŞMALRINA HIZLI GİRİŞ YAPTI
A
a

25.Dönem Milletvekili Genel Seçimi Adaylıklarının belirlenmesinin ardından Çorum'a gelen AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı ilk olarak Sungurlu ile başladı. Bağcı Sungurlu'da ilçe yönetimi,kadın ve gençlik kollları ve il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile toplantı yaptı.

Toplantıda 25.Dönem Genel Seçimlerinin önemine vurgu yaparak 'Yeni Türkiye'nin inşaası ve istikrarın devamı için Türkiyenin AKPARTİ iktidarına ihtiyaç vardır.12 yıldır Türkiye'yi geliştiren ve dönüştüren pek çok reforma imza atan AKPARTİ 25. Dönemde Yeni ve Sivil bir Anayasayı yapacak bir grup kuracaktır. Bunun için milletimize gideceğiz.Tam yol ileri" diyerek moral ve motivasyon verdi. Sungurlu'da esnaf ziyaretlerinin ardından Çorum'a gelen Bağcı İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

İl Yönetim Kurulu toplantısında Miletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan ile birlikte seçim koordinasyon merkezi ve seçim kampanyasına ilşkin huşuların ele alındığı bir değerlendirme toplantısı yaptı. Bağcı, Bekiroğlu ve Ceylan daha sonra Emniyet Teşkilatının 170.Kuruluş Yılı münasebetiyle şehit polisler için Çorum Ulu Camiinde düzenlenen Mevlit programına katıldı.Bağcı Cuma günü sabah ilk olarak seçim kampanyasında kullanılacak resimleri için Çorum Bir Medya Ajans'da resimlerini çektirdi. Daha sonra Polis Haftası nedeniyle Öğretmenevinde düzenlenen kokteyle Vali, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı ve İl Protokolü ile birlikte katıldı. 
 
Ayrıca Bağcı geçtiğimiz günlerde tarım işcilerini taşırken kaza yapan minübusün sürücüsü Osmancık Şoförler Odası eski başkanı Mustafa Dölcü'yü Özel Elit Park hastanesinde ziyaret ederek şifa diledi ve yaralılar hakkında bilgi aldı.

Bağcı daha sonra Beraberinde İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Osmancık'ı ziyaret etti. Osmancık'ta İl Özel idaresi tarafından ihalesi yapılarak sonuçlandırılan İmam Hatip Lisesi İnşaatı yer teslimi töreninde bulundu.Burada idareci,öğretmenler ve öğrencilerle buluşan Bağcı; "Osmancık İmam Hatip Lisesi Kampüs gibi olacakdır.Yurt Yapıldı.Bugün Lise inşaatını başlatılıyoruz.1 yılda yapılarak tamamlanacaktır.Aynı zamanda bir spor salonu ve camii de yapılarak öğrencilik yaptığım Osmancık İmam Hatip Lisesi Bir kampüs olacakdır.Eğitimcilerimiz ve öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi.

BAĞCI ŞEHİT SAVCI'nın MEVLİT PROGRAMINDA

Bağcı ayrıca Osmancık'ta Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz için Osmancık Adliye Personeli tarafından Ulu Camiinde okutulan Hatip Duası ve Mevlit Programına da katıldı.Bağcı Namaz sonrası bir Komşusunun Cenaze namazına katıldı.Yakınlarına sabır ve baş sağlığı diledi.

Bağcı Beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleri Cemalettin Polattaş,Adnan Armağan,Mehmet Yetim ve Enes Uygur ile birlikte İlçe Başkanlığını ziyaret etti.İlçe girişinde geniş bir kalabalık tarafından karşılanan Bağcı tebrikleri ve hayırlı olsun dileklerini kabul etti.AKPARTİ Osmancık İlçe Başkanlığında bir değerlendirme toplantısı yaparak seçimlerin önemine vurgu yaptı. Bağcı; "Osmancık'ta çıtamızı daha da yukarılara taşıyacak ve yatırımlarla hemşehrilerimizin yüzünü güldüreceğiz" dedi

BAĞCI TUĞLA ve KİREMİT FIRINLARINI YAKTI

 İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından Bağcı bir geleneğin devamını sağlamak için her yıl dualarla yakılan tuğla ve kiremit fabrikalarının fırın tutuşturmasını yaptı.Osmancık Toprak Sanayicileri Kooperatifi Başkanı Yakup Karaca ve Eski Siyasetci ve İş Adamı Mahmut Acar ile birlikte sezon açılışı yapan Bağcı; "kazasız ve bereketli bir sezon diliyoruz.Osmancık Türkiye'ye adını Tuğla ve Kiremiti ile duyurmuş Pirinci ile marka bir şehir olmuştur.İnşallah yeni yatırmlarımız ve Organize Sanayi Bölgemizin faaliyete geçmesi ile bölgenin yıldızı olacaktır" dedi. Fabrika çalışanları Bağcı'yı aralarında görmekten mutlu olduklarını ifade ederek seçimlerde desteklerini sürdüreceklerini söyleyerek Bağcı'ya başarı dilediler.

BAĞCI BABAOCAĞI DODURGA'DA

Bağcı Babaocağında hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılanarak tebrik edildi 3.Dönem adaylığının hayırlı olması dileklerinide bulunuldu.Bağcı daha sonra beraberinde Kaymakam Muhammet Emin Elmalı,Belediye Başkanı Mustafa Aydın,AKPARTİ ilçe Başkanı Abdullah Uysal , İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ve hemşehrileri ile Dodurga İmam Hatip Ortaokulu ile Şehit Murat Alıcı Ortaokulu'nda incelemelerde bulundu.Okulda kurs gören öğrencilerle tanışan ve sohbet eden Bağcı "Başarının şartı disiplinli çalışmaktır.Çalışmlarınızı çok yönlü yapınız.Haftada mutlaka en az bir kitap okuyun.Bir spor dalı ile uğraşın  ve müzik enstümanı çalmayı öğrenin" diyerek bağlama kursu gören çocukları motive etti.
Bağcı okul idarecilerinden de eksikler hakkında bilgi alarak eksiklere yardımcı olacağını söyleyerek ilçeden ayrılarak Alaca Eski Belediye Başkanı İş adamı Mahmut Köksal'ın Babasının cenazesi için Alaca'ya hareket etti.

Bağcı'nın  önümüzdeki hafta Ankara Arena Spor Salonunda Başbakan Prof Dr.Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanacak Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısından sonra çalışmalarına Bayat, İskilip ve Uğurludağ ilçeleri ile devam edeceği bildirildi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam