Cengiz Atlas, “Kimse Aşdağul’u Sahipsiz Sanmasın”

13 Mayıs 2014 15:13
Videoyu Aç Cengiz Atlas, “Kimse Aşdağul’u Sahipsiz Sanmasın”
A
a

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ve Parti Yöneticileri 1 Haziran’da yeniden yerel seçim yapılacak Aşdağul Beldesi’ne giderek bölge halkı ile görüşerek Aşdağul’u kimsenin sahipsiz sanmamasını dile getirdi.

30 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’nin Aşdağul Beldesi’ni 2 oy farkla kazanmasına AKP yönetiminden itiraz gelince Yüksek Seçim Kurulu beldede yeniden seçim yapılması kararı almıştı.

1 Haziran tarihinde Aşdağul’da yinelenecek olan yerel seçimde vatandaşlar seçimin iptal edilmesine büyük tepki gösterdi. CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ve Parti Yöneticileri Cumartesi günü Aşdağul Beldesine giderek, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, beldedeki tüm vatandaşlar ile tek tek görüştü. CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde kazandıkları Aşdağul Beldesi’nde 1 Haziran tarihinde daha da güçlenerek yeniden kazanacaklarını dile getirdi.

Seçimlerin oyuncak olmadığını kaydeden Atlas, Aşdağul halkı için sonuna kadar verilen mücadeleye destek olacaklarını kimsenin Aşdağul Beldesi’nde verilen oyların sahipsiz sanmamasını söyledi. CHP’ye teveccüh gösteren herkesin oyuna sahip çıkacaklarının altını çizen Atlas, seçimleri defalarca iptal ettirseler de Aşdağul’da hep daha da güçlenerek sandıktan çıkacaklarına inandıklarını ifade ederek, bir araya gelen vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi.

Aşdağul’a yapılan ziyarete CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Parti Yöneticileri, Aşdağul Belde Belediye Başkan Adayı Dursun Uzunca, Aşdağul CHP Belde Başkanı Rıfat Uzunca ve Ortaköy İlçe Başkanı Engin Demir katıldı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam