Cengiz Atlas’Bu bir skandal”dedi

11 Aralık 2014 03:15
Videoyu Aç Cengiz Atlas’Bu bir skandal”dedi
A
a

Yusuf ÇINAR’IN HABERİ : AK Parti Uğurludağ İlçe Kongresinin Uğurludağ Ortaokulu’nda yapılması tepki çekti. Okulda eğitim verildiği sırada AK Partililerin okula gelerek partilerinin bayraklarıyla donatması başta CHP olmak üzere velileri de sinirlendirdi. Okulun konferans salonunda düzenlenen seçimler sırasın da öğrenciler olup biteni izledi.

ÖĞRENCİLERİN DERS YAPTIĞI 
ESNADA SEÇİM YAPILABİLİR Mİ?

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, seçimin hafta içi yapılmasının bir skandal olduğunu söyledi. Atlas, ”Hafta sonu olsa bu anlaşılabilir ancak, öğrencilerin ders yaptığı esnada seçim yapılabilir mi, yer mi yoktu da eğitim yuvasını seçim salonu yapıyorlar. En önemlisi Kural tanımayan AKP’lilerin bu durumuna ayrıca İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli eğitim Müdürü de göz yummuş ve su işlemişlerdir. Hiç kimse okulları babasının çiftliği olarak kullanamaz. Dediğim gibi bir okulda kongre yapılıyor ve buna ilçenin Kaymakamı ve İlçenin Milli eğitim müdürü göz yumuyor. İnanılır gibi değil” dedi. 

BENİM HİÇ HABERİM YOK

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, kendini savundu. Büyük ”Benim hiç haberim yok, ben il dışındayım. Yerime vekalet eden arkadaşımız Yahya Çoban’dan sağlıklı bilgi alabilirsiniz ”dedi.

Yahya Çoban ise, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz mutlaka İlçe Kaymakamıyla bu konuyu görüşüp ona göre bir karar çıkmıştır. Biliyorsunuz ki, bu kararı İlçe Seçim kurulu alıyor. Yer tahsisini onlar yapıyor. Bizimle ilgisi yok” dedi.

KONGRE (1)KONGRE (3)KONGRE (2)

Kaynak : www.hitittv.com/çorumolayhaber
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam