CENGİZ ATLAS'DAN SEÇİM YORUMU

12 Ağustos 2014 13:18
Videoyu Aç CENGİZ ATLAS'DAN SEÇİM YORUMU
Polis Müdüründen Hayat Kurtaran "Heimlich" Manevrası
A
a

VİDEO HABER İZLE Cengiz Atlas chp çorum il başkanı (1)Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Atlas, Cumhurbaşkanlığı Seçimine ilişkin yaptığı ilk değerlendirmede yarışın adil olmadığını söyledi. CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Cumhurbaşkanı’nın ilk kez halkın oylarıyla seçildiğini hatırlatarak,

CHP İL BAŞKANINDAN FLAŞ AÇIKLAMA

cengiz atlas chp çorum il başkanı (1)Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Atlas, Cumhurbaşkanlığı Seçimine ilişkin yaptığı ilk değerlendirmede yarışın adil olmadığını söyledi. CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Cumhurbaşkanı’nın ilk kez halkın oylarıyla seçildiğini hatırlatarak, “Bu süreçte iktidar olanaklarını sonuna kadar kullanan Recep Tayyip Erdoğan ile dar bütçeleri ve bütün imkânsızlıklara rağmen mücadelesini sürdüren diğer iki aday yarıştılar. Ancak şunu söylemeliyiz ki bu hiçbir şekilde adil bir yarış olmadı. Biz CHP Örgütü olarak Çorum’da 1 araçla propaganda yaparken, Erdoğan için Belediye’nin iş verdiği taşeron şirketlerin araçları bile seferber edildi” dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Seçim çalışmaları boyunca kendilerini yalnız bırakmayan il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine, ilçe başkanlarına, ilçe belediye başkanlarına, belediye ve il genel meclis üyelerine, kadın ve gençlik kolları üyelerine tek tek teşekkür eden CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkma adına oy kullanan tüm yurttaşlara da teşekkür etti. Atlas, “Partimizi iktidar yapma yolunda çalışmalarımız daha da yoğunlaşarak devam edecektir” dedi.

Polis Müdüründen Hayat Kurtaran "Heimlich" Manevrası
Kaynak : corumtime.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam