CENGİZ ATLAS KÖY KÖY IRGATLIK YAPIYOR

6 Ağustos 2014 23:53
Videoyu Aç CENGİZ ATLAS KÖY KÖY IRGATLIK YAPIYOR
A
a

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ve beraberindeki heyet, köy ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlardan Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istedi.

Çorum’un ilçelerini, köylerini ve beldelerini tek tek ziyaret eden Atlas ve ekibi, bugünde İskilip ve köylerinde vatandaşlara Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıtıcı broşürler dağıtarak, İhsanoğlu’na destek istediler. Cengiz Atlas gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde Cumhuriyet tarihinde cumhurbaşkanının ilk defa halk oylamasıyla seçilecek olmasının Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, şunları söyledi:

VATANDAŞLARDAN İHSANOĞLU’NA DESTEK İSTEDİ

“İktidarın, Türkiye’yi içeride kutuplaştırdığı, dışarıda da savaşa zorladığı böylesine sancılı bir dönemde Cumhuriyet Halk Partisi olarak tarihi bir sorumluluğu omuzlarımızda taşımaktayız. Ülkemizde, kültürel ve siyasi kimlikler üzerinden birbirine düşman gruplar yaratmak isteyen iktidar karşısında, toplumun tamamına hitap edecek bir cumhurbaşkanı seçmemiz gerektiği somut bir gerçekliktir. Bu seçimin Türkiye’nin bölgemizdeki demokrasi ve barışa dayalı rolünü artıracak, ülkemizde de toplumsal kutuplaşmanın önünü kesecek bir etkisi olmak zorundadır. Bu anlayışla, toplumun tüm kesimleriyle yaptığı uzun görüşmelerden sonra Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu herkesi kucaklayacak, içte ve dışta barışı, demokrasiyi, kardeşliği egemen kılacak, uluslararası deneyime sahip, saygın bilim adamı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nu cumhurbaşkanı adayı olarak kamuoyuna sunmuştur. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Genel Başkanımızın iradesini sahipleniyor ve bu kararını sonuna kadar destekliyoruz.”

ADAYIMIZ TÜRKİYE’NİN TAKDİRİNİ KAZANDI

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun her geçen gün Türkiye’nin takdirini kazandığını ve halk tarafından benimsendiğini dile getiren Atlas, “10 Ağustos’ta yapılacak olan seçim kavgadan yana olanlar ile uzlaşıdan yana olanların seçimidir. 10 Ağustos’tan sonra kavganın olmadığı bir dönem başlayacaktır. Çünkü Sayın Başbakan kavgayı tercih ediyor. Dünyada kavganın kesinlikle bir geçerliliği yoktur. Kavganın neler getirdiğini Ortadoğu’da görüyoruz. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun dünyayı tanıyan, Ortadoğu siyasetinde etkili olan bilim adamı kişiliğiyle bizleri rahatlatacağını görüyoruz. Çorumlular sevgi dolu, barışık ve misafirperver insanlardır. Bu sebeple kavgadan yana olanı değil, uzlaşıdan yana olanı destekleyeceğine inancımız tamdır” diye konuştu.



Haber Merkezi / Çorum-İSKİLİP

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam