ÇESOB BAŞKANI KILIÇ: SAĞDUYU İLE HAREKET EDELİM

22 Temmuz 2015 08:49
Videoyu Aç ÇESOB BAŞKANI KILIÇ:  SAĞDUYU İLE HAREKET EDELİM
A
a

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç:‘Huzur ortamının devamı için .sağduyu ile hareket etmeliyiz’

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önünde meydana gelen intihar saldırısının ülkemizi üzüntüye boğduğunu söyledi.

32 kişinin hayatını kaybettiği Suruç'taki hain saldırıyı nefretle kınadıklarını ifade eden Başkan Kılıç, “Patlamada 32 vatandaşımız hayatını kaybederken, 100'den fazla yaralının olması hepimizi derinden üzdü. Huzurlu ve istikrarlı yapısıyla bölgenin güven adası olan ülkemizin bu tür provokatif saldırılarla sınır bölgemizde yaşanan iç savaşın içine çekilmeye çalışıldığını görüyoruz. Ülkemizdeki huzur ortamının devamı için sağduyu ile hareket edilmesi gereklidir” dedi.

Bu hain saldırıya devletimizin ve güvenlik güçlerimizin gereken cevabı vereceğine inandığını vurgulayan Kılıç, “Bu terör saldırısında hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam