ÇESOB BAŞKANI KILIÇ’TAN ŞAHİNER’E ZİYARET

18 Eylül 2014 12:44
Videoyu Aç ÇESOB BAŞKANI KILIÇ’TAN ŞAHİNER’E ZİYARET
A
a

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kılıç’a, Sungurlu Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Alaaddin Kayaer, Sungurlu Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Osman Aşutoğlu, Sungurlu Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı, Sungurlu Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Erdal Kolaylı, Sungurlu Şoförler Esnaf Odası Başkanı Hacı Karatekin’de eşlik etti.

Ziyarette Kılıç, “Başkan Şahiner’in uzun yıllar Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  olarak yapmış olduğu başarılı çalışmaları takdir ettik. Şimdi ise Sungurlu esnafının ruhunu iyi bilen bir Belediye Başkanı’nın olması ilçe için büyük bir kazançtır. Şahiner’in Başkanlığı döneminde güzel projelere imza atacağına inanarak kendisini bir kez daha Belediye başkanı seçilmesinden dolayı kutluyorum” dedi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafın sorunlarına değindi. Şahiner “Dünyadaki küreselleşme nedeniyle alışveriş yapma kültürümüzde buna paralel olarak değişiyor. Bu yüzden de AVM’ler küçük esnafı etki altına alıyor. İlçemizdeki Küçük esnafın korunması adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi Belediye Başkanlığım döneminde de il ve ilçe oda başkanlarımızla birlikte bölgemizin kalkınması ve güçlenmesi için tek vücut olacağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam