ÇESOB BAŞKANI KILIÇ TESK BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

12 Temmuz 2014 11:46
Videoyu Aç ÇESOB BAŞKANI KILIÇ TESK BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ
A
a

ürkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafından Amasya’da iftar verildi. Ankara, Bartın, Çankırı, Çorum, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Samsun, Sinop, Tokat ve Yozgat’tan birlik başkanlarının katılımıyla Grand Otoman Salonları’nda düzenlenen Karadeniz Bölgesi iftar yemeğine Çorum’dan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç katıldı.

YALÇIN KILIÇ, iftar sonrası TESK Başkanı Bendevi Palandöken ile bir süre görüşerek Çorumlu esnaf ve sanatkarların sorunlarını genel başkana iletti.

YEMEĞE YOĞUN KATILIM

Yemeğe TESK yöneticilerinin yanı sıra Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, Defterdar Hanefi Eraslan ile Müftü İsmail İpek de katıldı. Vali Çomaktekin, Palandöken’e günün anısına Amasya Saat Kulesi maketini hediye etti. Palandöken, Amasya Esnaf Odaları Birliği Başkanı İsa Köse ile beraber yaklaşık 20 yılı aşkın süredir birlik başkanlığı yapan Hatay Karaman’a hizmeti anısına plaket verdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam