Çesob TBMM İdare Amiri Uslu'yu ziyaret etti

8 Ağustos 2014 16:31
Videoyu Aç Çesob TBMM İdare Amiri Uslu'yu ziyaret etti
A
a

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nden Uslu’ya ziyaret Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı (ÇESOB) Yalçın Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Başkanları Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, geçtiğimiz Mayıs ayında genel kurullarını gerçekleştirdiklerini belirten Kılıç, Birliğimize kayıtlı 40 Odamız var ve genel kurullarımız tamamlayarak yeni yönetim kurulu üyelerimizle belirledik. Sizleri ziyaretederek çalışmalarımız hakkında bilgiler vermek istedik. Sivil Toplum Örgütlerine verdiğiniz değeri ve desteği yakından takip ediyor ve teşekkür ediyoruz” dedi.

Uslu ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Esnaf ve sanatkârımızın önemini çok iyi biliyoruz. Esnafımızın güçlendirilmesi, korunması ve desteklenmesi için çalışmalar yapıyoruz. AVM ve büyük marketlerin mahalle kültürünü ortadan kaldırıyor. Küçük esnafımızın desteklenmesi ve o kültürün yaşaması gerekir” dedi.

“Meslek Örgütlerinin temel işlevlerinden birinin de Türkiye’deki istikrarın sağlamasına katkı vermektir” diyen Uslu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye için geleceğimiz çocuklarımız için son derece önemlidir. Türkiye’yi maceraya sokmayacak, kendi tarihi kültürümüze uygun Cumhurbaşkanını seçeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile Türkiye’nin Liderini seçeceğiz. Türkiye’nin çok güçlü bir lidere ihtiyacı var. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı seçimleri önemli” dedi 

Ziyarette, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Alaca Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Turan Ongu, Yorgancılar ve Döşemeciler Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi, Terziler Odası Başkanı Lütfü Barut bulundular.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam