Ceylan, İl Genel Meclisi AK Parti Gurubu'nu ziyaret etti

14 Kasım 2015 05:29
Videoyu Aç Ceylan, İl Genel Meclisi AK Parti Gurubu'nu ziyaret etti
www.hitittv.com Ceylan, İl Genel Meclisi AK Parti Gurubu'nu ziyaret etti.
A
a

Video Haber İzle... İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve meclis üyelerini ziyaret eden Milletvekili Ceylan, AK Parti olarak pek çok hizmete imza attıklarını ve daha yapacak çok işleri bulunduğunu ifade etti.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclisi AK Parti Gurubu'nu ziyaret etti. Seçim çalışmalarında verdikleri destek için teşekkür eden Ahmet Sami Ceylan, seçim öncesinde verdikleri tüm vaatlerin tek tek yerine getirileceğini söyledi.

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve meclis üyelerini ziyaret eden Milletvekili Ceylan, AK Parti olarak pek çok hizmete imza attıklarını ve daha yapacak çok işleri bulunduğunu ifade etti.

Çorum'da kırsal yaşamın çağdaş seviyelere taşınması için yapılan çalışmalarda, İl Genel Meclisi'nin çok büyük emeklerinin var olduğuna işaret eden Ceylan, "Bundan sonraki süreçte, Çorum' un %48,7 olan sulanabilir arazi oranını, 4 yıllık süre içerisinde % 90 seviyesine ulaştırmayı kendimize hedef olarak belirledik ve çalışmalarımız bu  yönde olacaktır. " dedi.

AK Parti'nin görevi devraldığı yallarda Çorum7un sulanabilir arazi oranının % 12,8  olduğunu hatırlatan Ceylan, "köylerimiz kalkınmazsa, kendimizi kalkınmış saymayız." diye konuştu.

www.hitittv.com Ceylan, İl Genel Meclisi AK Parti Gurubu'nu ziyaret etti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam