CHP, LAÇİN'DE ATATÜRK BÜSTÜ AÇTI

2 Ağustos 2014 21:59
Videoyu Aç CHP, LAÇİN'DE ATATÜRK BÜSTÜ AÇTI
A
a

CHP Çorum İl ve Merkez İlçe Teşkilatları, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ile bir grup partili, bugünde Çorum’un Laçin İlçesinde seçim çalışmalarına devam etti.

Atlas ve beraberindekiler, ilk olarak Laçin İlçesine bağlı Gökköy’de cem evi ve Atatürk Büstünün açılışını gerçekleştirdi. Buradaki törene, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ile birlikte CHP Laçin İlçe Başkanı Uğur Türkmen, ADD Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer, bazı il yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ATLAS, İHSANOĞLU’NA DESTEK İSTEDİ

Açılış öncesi konuşan CHP Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayları Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi. Atlas, daha sonra Gökköy Cemevinin açılışını yaptı.

ATATÜRK BÜSTÜNÜN AÇILIŞINI YAPTI

Bahçedeki Atatürk büstünün de açılışını gerçekleştiren CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, cumhuriyeti kurduğunda 42, hayata gözlerini yumduğunda henüz 57 yaşında olan Atatürk’ün kısa ve özveriliyle dolu hayata birçok başarıyı sığdırdığını söyledi. Atatürk’ün “Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz” sözlerini hatırlatan Atlas, cumhuriyetin kendilerine emanet edildiğini kaydetti. Atlas ve beraberindekiler açılışın ardından Gökgözler ve Narlı Köylerini de ziyaret etti.

Kaynak : www.hitittv.com/corumtime
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam