CHP'DE SÜRPRİZ İSİMLER CHP DELEGESİ OLDU

19 Kasım 2015 08:48
Videoyu Aç CHP'DE SÜRPRİZ İSİMLER CHP DELEGESİ OLDU
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre sürecinin ilk ayağını oluşturan mahalle delege seçimleri tamamlandı. İki listenin yarıştığı seçimlerde muhalefetin listesi olan mavi liste adeta tulum çıkartarak 3 mahallede de açık ara fark attı. Seçim sonucuna göre Bahçelievler Mahallesi’nde beyaz listeden delege gösterilen CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Tufan Köse, İl Başkanı Gürsel Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere delege seçilemedi.



MERKEZ İLÇE VE İL BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ
 
Çorum merkez mahalle ve köy delegelerini belirleyen CHP’de, 3 gündür askıda kalan listeler bugün mesai bitimde askıdan indirildi. CHP’de delege seçimlerinin tamamlanması ile birlikte sıra başkanlık seçimine geldi. Edinilen bilgiye göre CHP’de merkez ilçe başkanlık seçimi 6 Aralık, il başkanlık seçimi ise 27 Aralık tarihinde yapılacak.
 
CHP’DE DELEGE SEÇİLEN SÜRPRİZ İSİMLER
 
14 Kasım tarihinde yapılan seçimde CHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tahtasız öncülüğünde hazırlanan mavi listeden seçimi kazanan delegeler içerisinde sürpriz isimler dikkat çekti.
 
ÇORUM BAROSU BAŞKANI DA MAVİ LİSTEDE
 
Seçimde büyük başarı gösteren mavi listede CHP delegeliğine seçilen isimler arasında Çorum Barosu Başkanı Av. Altan Akpınar, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı ve ÇESOB Başkanvekili Recep Gür, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek, Kahveciler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Çorum Haber Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Yolyapar, Dost Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Seyfettin Mete ve CHP Çorum eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu da yer aldı.
 
OTO TAMİRCİLER ODASI BAŞKANI KAYBETTİ
 
CHP’de delege seçimine diğer listeden katılan Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun ise seçilmeyi başaramadı. Bu arada, CHP’de delege olan Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı ve ÇESOB Başkanvekili Recep Gür’ün her iki listede yer alması dikkat çekti.
Kaynak : corumtime.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam