CHP EKMEK DERDİNDE MHP'DE TIK YOK

1 Ağustos 2014 20:43
Videoyu Aç CHP EKMEK DERDİNDE MHP'DE TIK YOK
A
a

ÇORUM’DA İHSANOĞLU’NA BÜYÜK ŞOK Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek veren parti sayısı 13′e çıktı. Son olarak Hak ve Adalet Partisi ile TURK Parti, İhsanoğlu’na destek vereceğini açıklamıştı. Ancak, Çorum’daki seçim çalışmalarında CHP’nin yalnız kalması kafaları karıştırdı…

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek veren parti sayısı 13′e çıktı. Son olarak Hak ve Adalet Partisi ile TURK Parti, İhsanoğlu’na destek vereceğini açıklamıştı. Ancak, Çorum’daki seçim çalışmalarında CHP’nin yalnız kalması kafaları karıştırdı…

Büyük mutabakatın Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na CHP, MHP, DSP, LDP, DP, BTP, BBP, DHP, TSİP, DYP, KP’nin ardından Hak ve Adalet Partisi (HAP) ve Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisinden de (TÜRK Parti) destek kararı çıktı. Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk’ün partisinin desteğini açıklamasının ardından TURK Parti Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç de parti meclisinde yapılan toplantıyla Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun desteklenmesine oy birliği ile karar verdiklerini söyledi. Böylece İhsanoğlu’na destek veren siyasi parti sayısı 13’e yükseldi.

ÇORUM’DA SAHADA SADECE CHP VAR

13 partinin desteğini arkasına alan Çatı Aday İhsanoğlu’na Çorum’da aktif olarak yalnızca CHP’nin destek vermesi dikkat çekiyor. CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçim minibüsü hazırlatarak ilçe ve köylerde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ancak, şuana kadar Çorum’da teşkilatları bulunan partilerden MHP, BBP, DP, DSP ve BTP her hangi bir seçim çalışması yapmadı.

MHP’NİN PARTİ MİNİBÜSÜ BOŞ DURUYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Teşkilatı tarafından Çorum İl Başkanlığı adına satın alınan parti minibüsünün Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında kullanılmaması dikkatlerden kaçmıyor. Aynı şekilde BBP, DP ve BTP’de aktif olarak çalışmalara katılmıyor.

AK PARTİ OTOBÜSLERİ ŞEHRİ TURLUYOR

Başbakan Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı yolunda destek veren AK Parti Çorum İl Teşkilatları, Çorum’daki bütün seçim mahallerinde seçim otobüsü dolaştırıyor. İlçelerde küçük minibüsler, il merkezinde ise büyük seçim otobüsü tercih eden AK Parti, Erdoğan için hazırlanan şarkıları da bu araçlar vasıtasıyla kullanıyor.

Kaynak : www,hitittv.com/corumtime
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam