CHP MERKEZ İLÇEDE İKİ ADAY YARIŞACAK

4 Aralık 2015 21:14
Videoyu Aç CHP MERKEZ İLÇEDE İKİ ADAY YARIŞACAK
A
a

CHP ilçe Örgütü'nde iki adaylı kongre heyecanı yaşanıyor.CHP Merkez İlçe Kongresi 6 Aralık Pazar günü Kültür Düğün Salonunda yapılacak. Çorum CHP Merkez İlçe Kongresinde İki adaylı bir seçim olacak. 416 delegenin oyunu almak için Ali Rıza Suludere, Mehmet Tahtasız mücadele verecek.

Suludere, yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Bugüne değin görev sürem boyunca birlikte çalıştığım tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Merkez İlçe Başkanı sıfatı ile yürüttüğüm görev benim için büyük bir şeref ve aynı zamanda haklı bir onur olmuştur. Bilinmelidir ki; yaşamım boyunca partimin bir neferi olarak mücadelemi sürdürme inancım devam edecektir. Ülkemizin ışıklı geleceğine olan inancım tamdır. Partimizi iktidara taşıyacak olan azim ve kararlılık Mustafa Kemal’in karanlıkları aydınlatan güneşi gibi diri ve canlıdır.”


Merkez İlçe Kongresinde 416 delegenin oy kullanacağını ifade eden Ali Rıza Suludere, şöyle devam etti: “Örgütlerimizle vereceğimiz mücadele çocuklarımızın yarınlarına olan inancımızın gereğidir. Partimizin 6 Aralık Pazar günü yapılacak olan Merkez İlçe Kongresinde tüm delegelerimizin gelecek güzel günlere olan inancımızı perçinleyecek umut dolu bir sonuçla tamamlanmasını diliyor tekrar desteklerini bekliyorum” dedi.


Mehmet Tahtasız, CHP Merkez İlçeye aday


Çorum Belediye Meclisi'nin Cumhuriyet Halk Partili üyesi Mehmet Tahtasız partisinin 6 Aralık Pazar günü yapılacak olan Merkez İlçe Kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.



Adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada siyasetin onurlu bir toplum hizmeti olduğunu ve bu hizmeti Cumhuriyet Halk Partisinde vermenin ise kendisi için bir ayrıcalık olduğunu kaydeden Mehmet Tahtasız, "Uzun süredir üyesi olduğum ve çeşitli kademelerinde görev aldığım halen Belediye Meclis Üyesi olarak hizmette bulunduğum Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisi'nin Merkez İlçe Kongresinde İlçe Başkanı adayıyım" dedi.



Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam