Çorum Ziraat Odası’nda kongre heyecanı sona erdi. Ziraat Odası’nda başkanlık seçimleri Afra 2 nolu düğün salonunda yapıldı. 17.00 itibari ile oy kullanım işlemi sona erdi.Resmi olmayan sonuçlara göre Ziraat Odasın’da mevcut başkan Mehmet Sayan tekrar güven tazelediği.
Seçimler de kıyasıya yarışın diğer temsilcisi Eski Pankobirlik Başkanı Ahmet Pehlivan’dı. 220 toplam oy kullanımı olan Ziraat Odasında 2 delege oy kullanmadı. Mehmet Sayan 147 Oy alırken, Ahmet Pehlivan ise 69 oy da kaldı. Sayan Pehlivan’a 78 oy fark atmış oldu ve Tekrar Başkan seçildi. Oylar 17:00 itibari ile açıklanmaya başladı ve salonda büyük bir heyecan söz konusuydu.
Başkan Adayı Ahmet Pehlivan oy kullanım işlemi bitmeden salonu terk etti. Mehmet Sayan’ın başkanlığını ilan eden Seçim Kurulu görevlisi, salonda büyük bir coşkuya neden oldu. Sayan Seçimleri sıcağı sıcağına değerlendirdi ve kameramıza açıklamalarda bulundu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...