ÇORUM TURİZME YÖN VERENLERİ AĞIRLADI

25 Mayıs 2014 22:59
Videoyu Aç ÇORUM  TURİZME YÖN VERENLERİ AĞIRLADI
A
a

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 21. Dönem 1. Genişletilmiş Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Toplantısı haftasonu Çorum’da yapıldı.

Anitta Otel’de gerçekleşen toplantının açılışına Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Genel Sekreter Çetin Gürcün, Yönetim Kurulu Üyeleri Davut Günaydın, Muammer Güner ve Nebil Çelebi ile Türkiye’nin 81 ilinden gelen 350’ye yakın yürütme kurulu üyesi katıldı.

 

Çorumlu turizmcilerin de hazır bulunduğu toplantıda gösterilen ‘Çorum Tanıtım Filmi’ katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

 

Sunuculuğunu Meltem Danışman Çınar’ın üstlendiği toplantı, Soma’da yaşamını yitiren maden şehitleri için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

TURİZME YÖN VERENLERİ AĞIRLADIK

 

Çorum Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çorum Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası’nın evsahipliğinde gerçekleşen toplantının açış konuşmasını TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy yaptı.

 

Türkiye ve Çorum turizmine yönelik önemli mesajlar veren Başaran Ulusoy’un ardından sırasıyla kürsüye gelen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Vali Sabri Başköy de katılımcılara hitaben birer selamlama konuşması yaptılar.

 

“Binlerce yıllık tarih ve kültür mirası üzerinde kadim dostlukların yeşerdiği, medeniyetler şehri Çorum’da böylesine güzel, anlamlı bir toplantının yapılıyor olmasından mutluluk ve onur duyuyoruz” diyen Başköy ve Külcü, tarih, inanç ve doğa turizmi açısından adeta Türkiye’nin keşfedilmeyi bekleyen cennetten bir köşesi durumunda olan Çorum’un TÜRSAB Genişletilmiş BYK toplantısı ile önemli günlerinden birini yaşadığına dikkat çektiler.

 

Konuşmaların ardından ayrıca TÜRSAB yöneticileri ve Çorumlu idareciler arasında karşılıklı hediye takdimi yapıldı.

 

ÇORUM’U BEĞENDİLER

 

2 ayrı oturum halinde düzenlenen toplantı sonrası Çorum Müzesi’ni gezen davetliler şehir turu sırasında tarihi ve kültürel mekanları yakından görme imkanı buldu.

 

İlk günün sonunda Anitta Otel’de verilen yemeğe katılan TÜRSAB heyeti, Hitit Defilesi ve Çorum türkülerinden oluşan özel programı ilgiyle izledi.

 

Programın ikinci ve son gününde Alacahöyük ve HattuşaÖrenyerlerini ziyaret eden misafir heyet, Hitit Yolu Yürüyüşü ve İbikçamGöleti gezisi sonrası Çorum’dan ayrıldı.





Kaynak: www.corumhakimiyet.net

Kaynak : www.corumhakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam