Çorum 5. Kitap Fuarı ve Kültür Günlerinin Açılışı yapıldı

4 Mayıs 2015 23:24
Videoyu Aç Çorum 5. Kitap Fuarı ve Kültür Günlerinin Açılışı yapıldı
www.hitittv.com
A
a

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Kitap ve Kültür Günlerinin açılışı bugün Saat Kulesi yanında gerçekleştirildi…

Çorum Belediyesi, İl Müftülüğü, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi, Türkiye Diyanet Vakfı ve Vakıf Fuarcılık işbirliği düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kitap ve Kültür Günleri’nde bu yıl 35 stantta toplam 95 yayınevi stant açtı. Fuarda 30.000 ayrı başlıkta kitabın satışı gerçekleştirilecek.



03-20 Mayıs tarihlerinde Çorum halkının hizmetinde olacak Kitap ve Kültür Günleri’nde çok sayıda ünlü yazar ve şair de okurlarıyla buluşup, imza günü düzenleyecek. Kitap ve Kültür Günleri kapsamında Çorum’a gelecek olan yazar ve şairler TDED Konferans Salonu’nda yapacağı söyleşinin ardından Saat Kulesi yanında kurulan fuar standında kitaplarını imzalayacak. Bu yıl Sinan Akyüz, Alişan Kapaklıkaya, Ayhan Bozkurt, İsmail Kılıçarslan, Bülent Akyürek ve Tarık Tufan gibi ünlü isimler Çorumlularla buluşacak. Bu arada, Geleneksel Kitap ve Kültür Günlerinin açılışına AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Dr. Cahit Bağcı, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Yaşar Anaç ile çok sayıda davetli katıldı.

kitap ve kültür günleri çorum (8)









kitap ve kültür günleri çorum (7)

www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam