ÇORUM AK GENÇLERİN SABAH NAMAZI BULUŞMASI SÜRÜYOR

12 Aralık 2015 14:12
Videoyu Aç ÇORUM AK GENÇLERİN  SABAH NAMAZI BULUŞMASI SÜRÜYOR
A
a

ÇORUM’DA NAMAZDAN ÇIKAN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ ARMAĞAN DAĞITTILAR... Çorum Ulu Cami’de sabah namazı buluşmaları her Cumartesi olduğu gibi bu Cumartesi’de devam etti

 

3Çorum Ulu Cami’de sabah namazı buluşmaları her Cumartesi olduğu gibi bu Cumartesi’de devam etti…

Gençleri namaza teşvik etmek amacıyla başlatılan “ Sabah Namazı Buluşmaları” programı kapsamında bugünde sabah namazında yüzlerce genci, çocuğu, kadını, erkeği camide buluştu.

Sabah namazına gençlerin ve çocukların ilgisi yoğun oldu. Çorum AK Parti Gençlik Kolları tarafından sabah namazı buluşmalarına katılan çocuklara ve gençlere futbol topu dağıtıldı.

Hep birlikte kılınan sabah namazından sonra AK Parti gençlik kolları tarafından çocuklara futbol topu dağıtılırken, cemaate de cami avlusunda çorba ikramı yapıldı. AK Parti Çorum teşkilatı her birlikte Ulu Cami’de sabah namazını kıldıktan sonra futbol topu dağıtımına katıldı.

 AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, gençleri ve çocukları camiye ve cemaate alıştırmak için bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi. Camilerin insanları kaynaştıran ve bir araya getiren kutsal mekanlar olduğunu belirten Yıldırım, “bu tür organizasyonların gençlerin, aile ve toplumların huzuru için desteklenmesi gereken programlardır” dedi.

7

2

1


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam