ÇORUM AK PARTİ ADAY TANITIMI

19 Nisan 2015 10:05
Videoyu Aç ÇORUM AK PARTİ ADAY TANITIMI
www.hitittv.com
A
a

ÇORUM AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ TANITIMINI YAPACAK Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 19 Nisan Pazar günü saat 13:00'de Çorum milletvekili adaylarını tanıtılacak.

ÇORUM AK PARTİ ADAY TANITIMI PAZAR GÜNÜ

ÇORUM AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ TANITIMINI YAPACAK Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 1 Çorum milletvekili adaylarını tanıtıyor.


 
ÇORUM AK PARTİ ADAY TANITIMI PAZAR GÜNÜ

 

19 Nisan 201513:01
-A
 

+A

 
Salim Uslu'nun fotoğrafı.




AK Parti adayları Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıkla












Salondan Görüntü ve Fotoğraflar ....


Çorum Belediyesi Mehter Takımı'nın konseriyle başlayan tanıtım toplantısında, tezahüratlar altında salona giriş yapan Milletvekili Adayları, tribünde yer alan partililerini selamladı.

Yoğun bir ilgi seliyle karşılaşan Milletvekili Adayları, sık sık protokol sırasındaki yerinden kalkarak, kendilerini tribünleri selamlamaya davet eden partili vatandaşların isteklerine karşılık vererek, vatandaşın yanına giderek, coşkuya ortak oldular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte protokol konuşmaları başladı.



İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti'nin salonlara sığmadığını belirterek, 7 Haziran'dan sonra kongre merkezi ve daha büyük bir spor salonu için söz verdi. Bekiroğlu, "Büyük bir konvoyla vekil adaylarımızı karşılayacaktık ancak sınava giren kardeşlerimizi rahatsız etmemek adına bu organizasyonumuzdan vazgeçtik." dedi.

Belediye Başkanı muzaffer Külcü de konuşmasında, 7 Haziran'da sandıkları patlatıp, şer ittifakların oyunlarını bir kez daha bozacaklarını söyledi.

Milletvekili Salim Uslu, birbirlerine benzemezlerin bir araya gelerek ittifak kurduğunu hatırlattığı konuşmasında, geçmişte batık bankalara ve IMF'ye aktarılan kaynakların, AK Parti iktidarı ile birlikte vatandaşa verilmeye başlandığını ifade etti.

Milletvekili Cahit Bağcı, birilerinin paralelcilere ve vesayetçilere sırtını dayayarak iktidar rüyası gördüğünü belirterek, "7 Haziran'da bir kez daha takkeleri düşecek ve kel görünecektir. AK Parti tüm saldırı ve hakaretlere rağmen, Türkiye'nin ihya ve inşasının dinamosu olmuştur." dedi.


AK Parti listesinin üçüncü sıra adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, salonda bulunan bayanların yüksek ilgisi altında tamamladığı konuşmasında, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını, inandığı için AK Parti kadroları içerisinde yer alıp, memleketi Çorum'a borcunu hizmet ederek ödemek istediğini vurguladı.

AK Parti dördüncü sıra adayı Ahmet Sami Ceylan da konuşmasında,  davanın koltuk davası olmadığına işaret ederek, "30 Mart'ta bizler nasıl ki nefislerimizi ayaklar altına alarak çalıştıysak, bugün de çalışacağız." dedi.

Son olarak kürsüye davet edilen AK Parti Milletvekili Murat Yıldırım, yaptığı veda konuşmasında, Çorum'un her zaman kendisine güç verdiğini ve üç dönemdir TBMM'de kendisine yetki verdiğini aktararak, hizmet etmenin onurunu yaşadığını ve bundan dolayı da Çorumlular'a teşekkür ettiğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Milletvekili adayları, Belediye Başkanı, İl Başkanı, İlçe Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları sahneye çıkarak, partililerini selamladı.

Protokol konuşmalarının uzaması ile birlikte zaman zaman salonda boşluklar ve ilgi eksikliği de yaşanırken, aday adaylarının sahneye çıkmasıyla, salon tekrar coşkuya kavuştu.




















************************************************************************************************************

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIM PROGRAMINA DAVET

25.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için çalışmaların startını veriyoruz. İl teşkilatı olarak 19 Nisan da Milletvekili adaylarımızın katılımlarıyla aday tanıtım programı gerçekleştireceğiz.
               
AK Parti Çorum İl Teşkilatları olarak 7 Haziran seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz.2015 Genel seçimleri milletvekili aday toplantımızı 19 Nisan 2015 Pazar günü saat:13:00 da Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştireceğiz. Seçimler ile çıtayı daha yükseklere çıkarmayı hedefliyoruz.

Bundan sonraki süreçte 2023 vizyonuna uygun bir Türkiye düşüncesi ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Kim ne derse desin bizim hedefimiz 4 Milletvekili çıkarmaktadır. Biz hizmet üzerine siyaset yapıyoruz. Yaptıklarımız, anlatacaklarımız o kadar fazla. HalkımızAK Parti öncesini hatırlasın 13 yılda ülkemize neler kazandırdık. Bizim siyasetimizin temeli millete hizmet sevdasıdır. Teşkilatlarımızın gücü ve tecrübesi, milletimizin desteği ile bunu başaracak güçteyiz. İktidarımız süresinde AK Parti’nin ülkemize çağ atlatan hizmetlerinin devamı için Yeni Türkiye’nin dizaynında Çorum olarak Bizde Varız diyebilmek için çalışacağımızın bilinmesini istiyoruz.
               

7 Haziran 2015 seçimleri Türkiye tarihinin en önemli seçimi olduğu kesindir. Bu seçimler devletin ve milletimizin kaderini belirleyecek seçimdir. Yeni anayasayla Türkiyede yeni bir siyasi sistem öneriyoruz.Anayasa çalışmamızda başkanlık sistemi ile Özgürlüklerinolduğu, Ekonomik kalkınmanın önündeki bürokratik engellerin kalktığı, halkın müreffeh seviyesinin yükseldiği, gibi konularda yenilikler bulunmaktadır.Türkiye’nin güçlenebilmesi,ekonomik ve siyasi olarak istikrar bulabilmesi için başkanlık sistemine ihtiyaç var.
               
Türkiye 12 yılda çok gelişti ve büyüdü çünkü ülkemizde istikrar var ve istikrarı sağlayan bir hükümet var.Büyüme ve istikrar sürsün diyor tüm hemşehrilerimizi 19 Nisan Pazar Günü gerçekleştireceğimiz milletvekili aday tanıtım toplantımıza bekliyoruz   .

    AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI                                                                                                                              Av.Rumi BEKİROĞLU                                                                                                           


www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam