ÇORUM AK PARTİ BAŞKAN KÜLCÜ'YÜ TEBRİK ETTİ

21 Ocak 2015 16:37
Videoyu Aç ÇORUM AK PARTİ BAŞKAN KÜLCÜ'YÜ TEBRİK ETTİ

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

A
a

Çorum Ak Parti Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu ve Mahalle Teşkilat başkanları ile birlikte,Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında tebrik etti.Ankara'da 5.Buhara Medya Ödüllerinde Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yılın En İyi Belediye.Başkanı seçildi. Başkan Anaç Külcü'yü tebrik etti.

Yaşar Anaç'ın görevde oldukları süre içiresinde birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir dönem geçireceklerine ilişkin sözüne cevap veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, her çalışmada parti teşkilatlarının yanında olacaklarına işaret etti.


Video haber Tıkla İzle


*********************************************************************************************************

BAŞKAN KÜLCÜ'YE YILIN ENİYİ BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

Sondakika : Ankara'da 5.Buhara Medya Ödüllerinde Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yılın En İyi Belediye.Başkanı seçildi. Muzaffer Külcü'nün Ödülünü Çevre Bakanı İdris Güllüce verdi.Başarılı hizmetleri ve çalışmalarıyla Çorum halkının takdirini kazanan Külcü ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

 
BAŞKAN KÜLCÜ'YE YILIN ENİYİ BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

 

20 Ocak 201521:41
-A
 

+A

 
Halkın oylarıyla yılın belediye başkanı seçilen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ödül törenine katılmak üzere dün beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Ahmet Yabacıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özler, Ekrem Demirten ve Aziz Layık ile Ankara’ya gitti. Burada düzenlenen törenle Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yılın belediye başkanı ödülünü teslim aldı.

Buhara Dergisi’nin düzenlediği geleneksel medya ödülleri töreninin bu yıl dördüncüsü yapıldı. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Elif Güvendik’in yaptığı geceye siyaset, iş adamı ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Ödül töreni Buhara Medya Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Öztürk’ün konuşması ile başladı.


Yılın “Sosyal Yardım Programı” dalında Beyaz TV’de her cumartesi ekranlara gelen “Uzat Elini” programı ödül aldı. Programı hazırlayıp sunan Elmas Esra Arslan’ın ödülünü Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu verdi.


.

Ankara...
Buhara Dergisi Ödül Töreni...
Yılın Belediye Başkanı...
Muzaffer Külcü...

Gecede; Yılın Milletvekili dalında Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Siyaset Onur Ödülünü Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yılın Bürokratı Onur ödülü Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül, 2013 Yılı Hizmet Ödülü’nü Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, En iyi çalışan İlçe Belediye Başkanlığı dalında Şanlıurfa Karaköy İlçe Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yılın en başarılı bürokrat özel ödülünü Ankara İl Özel İdare Genel Sekreterliğini yürüten Adem Ceylan aldı. Çeşitli ödüllere layık görülen sanatçılardan Özgün, Nadide Sultan, Safiye Soyman, Pınar Dilşeker, Zeynep Mansur, Yılın Yazarı Dalında Sevda Türküsev ve ‘Yılın Çıkış Yapan Ankara Sanatçısı’ seçilen Hüseyin Kağıt ödüllerini aldılar.

Ödül gecesinde Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu YÖK Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlyas Doğan, Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, ünlü Televizyon yapımcılardan Zafer Kerey ve Fox Tv İşletme Müdürü Pektaş Sözbir ile Ahıska üzerine uzun süre sohbet ettiler.
Ödül töreni sonrasında programa katılan bayan milletvekilleri ile birlikte Yazar Sevda Türküsev, Sanatçı Nadide Sultan, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.

Kaynak : www.hitittv.com

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam