Çorum AK Parti Haziran İl Danışma Toplantısı yapıldı

22 Haziran 2014 22:21
Videoyu Aç Çorum AK Parti Haziran İl Danışma Toplantısı yapıldı
A
a

Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, bazı ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda Divan Başkanlığı'na Eyüp Arslan, üyeliklere Şahin Yıldız, Rabia Tekcan, Halil İbrahim Uzun getirildi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan'ın açılış konuşması ile başlayan toplantı daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin büyük önem taşıdığını dile getirerek, Pazar günü seçimin startını vereceklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, MHP ve CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 'çatı adayı' belirlemelerine tepkisini dile getirirken, il başkanlarının bu konudaki açıklamalarına eleştiride bulundu. Ceylan, MHP ve CHP il başkanları bari çatı il başkanı bulsunlar il başkanlıklarını da birleştirsinler" dedi.

Turgut Özal İş Merkezi'nde düzenlenen genişletilmiş il danışma toplantısında konuşan İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, ülke gündeminde yer alan konulara yönelik düşüncelerini anlattı. Parti içi çalışmalardan da bahseden Ceylan, özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerinde durarak muhalefet partilerine yönelik eleştiri yaptı.

"Recep Tayyip Erdoğan'a 10 Ağustos'ta borcumuzu ödemeliyiz" diyen AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, konuşmasında şunları söyledi:

 "30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra yoğun bir gündem ile beraber 2001'de kurulan teşkilatlarımız aynı şekilde çalışmalarına devam etti. İl ilçe teşkilatımız, kadın ve gençlik kolları teşkilatımız ile birliğimizi beraberliğimizi saygı ve sevgimizi pekiştirerek yolumuza devam ediyoruz.

Önümüzde 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçimin önemi ilk kez Cumhurbaşkanını halkımızın seçecek olmasıdır. Bizim çıkarttığımız kanunlara karşı çıkan muhalefetler çatı adayı diye İslam örgütünün genel sekreterini başı örtülü eşi ile açıkladı. Çankaya'ya çıkartmaya çalışıyorlar.

El atılamaz denilen ülkede kaos çıkar denilen tüm konulara çözüm bulduk. Halkımıza rağmen hiçbir şey yapmadık. 10 Ağustos AK Parti adayı ile malumun ilanı olacak. İlk turda hedef yüzde 50'yi artırmak. Bunu da tecrübeli kadrolarımız ile yapacağız. Yerel seçimlerde aldığımız oy oranımızın üzerine 10 puan daha koyacağız. Bunun üstesinden geleceğiz.

Seçim startı Pazar günü

Ülkede kaos çıkartmak isteyenler geziciler 17 Aralık 25 Aralık gibi ülke için operasyonlar yapılmak istenecektir. Bu millet bunlara izin vermedi vermeyecektir de. Bunların bu güne kadar çabaları boşa çıktı boşa çıkacaktır.

12 yıldır hepimizin hayatında kolaylıklar değişiklikler oldu. Renk, ırk, din, mezhep ayrımı yapmadık. Recep Tayyip Erdoğan'a 10 Ağustos'ta borcumuzu ödemeliyiz. Teşkilatlarımız bugüne kadar Başbakanımızın karşısında bizim başımızı eğdirmedi. Pazar günü 1950 sandık sandık yönetim kurulu toplantısında başarılı olmalıyız. Çorum olarak düzenli şekilde 15 bin kişi ile Pazar günü 14 ilçede bu toplantıyı gerçekleştireceğiz.  Pazar günü merkezde ile 14 ilçemizin katılımı ile toplantı yapacağız. Pazar günü 10 Ağustos'un provası olacak. Seçim startını vermiş olacağız.

İftarımız 5 Temmuz’da

Ramazan ayı başlıyor. Ramazanda ilce ve merkezde ayrı ayrı iftar programları düzenleyeceğiz. 5 Temmuz'da tüm ilçelerin katılımı ile merkezde iftarımız olacak, daha sonra ilçelerimizde olacak. İl ve ilçe danışma meclislerimize Ramazan ayında ara vereceğiz.

Çatı adayı çıkarttıktan sonra merkezde CHP ve MHP il başkanları yarışa adaya sahip çıkıyor. İsabetli olduğunu birlikte söylüyorlar. Gelin il başkanlıklarını da birleştirin çatı il başkanı bulun devam edin gidin."


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam