ÇORUM AK PARTİ İL TEŞKİLATINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ BEKLENİYOR ?

5 Haziran 2014 14:20
Videoyu Aç ÇORUM AK PARTİ İL TEŞKİLATINDA  BAYRAK DEĞİŞİMİ BEKLENİYOR ?
A
a

43 İl' deki revizyon kapsamında Çorum var mı ? Sırada Kaybedilen İlçe başkanları ve Yönetimi var...

AK Parti teşkilatlarında revizyon!

AK Parti, seçim analizinin ardından teşkilatlar için de çift koldan çalışma başlattı. Hedef, hem 3.5 ay sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimleri, hem de 13.5 ay sonraki genel seçimler…

Başbakan Recep TayyipErdoğan'ın talimatıyla başlatılan  çalışmada koordinasyonu ise Teşkilattan  Sorumlu  Genel Başkan Yardımcılığı görevine  getirilen  Süleyman Soylu üstlendi

AK Parti´deki Son İstifalar Ne Anlama Geliyor?


İstifalar 11 Mayıs'tan itibaren yapılmaya başlandı

Türkiye Genelinde 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerden başarıyla çıkan AK Parti'de son zamanlarda meydana gelen istifalar bir çatlağın habercisi mi yoksa bir kan değişimi mi?sorusunu aklımıza getiren gelişmelerdi.
 
SON İKİ AYDA 19 İL BAŞKANI VE YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI 

AK Parti'de teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Adana,Osmaniye,Diyarbakır,Tekirdağ,Hatay,Kars,Bolu,Şırnak,Nevşehir,Sinop,Çanakkale,Hakkari,Tunceli,Giressun,Aydın, Iğdır, Ardahan, İskenderun,Isparta,Edirne, Mersin'den ,Bursa,Burdur,Muğla,Kırıkkale,Ankara,İzmir ve devam eden gelen istifa haberleri il başkanlarını  ve yönetimlerini huzursuz etmeye başladı.Çorum'da da Kadın kollarının görevden alınmasıyla başlayan süreç,Sungurlu,Oğuzlar gibi kaybedilen ileçlerle devam ediyor.Buraya eklenmesi beklenen diğer ilçeler olduğunu biliyoruz.  

SÜLEYMAN SOYLU:TÜRKİYE GENELİNİ KAST EDEREK AK PARTİ'DE ASLA BİR ÇATLAK YOK DİYOR AMA ÇORUM'DA O ÇATLAK   VAR ...

AK Parti'deki istifaların asla ‘bir çatlağın' habercisi olmadığına dikkat çeken Soylu, siyasetin ve teşkilatçılığın çok meşakkatli ve fedakarlık gerektiren bir yol olduğunu belirterek İl koordinatörlerini göndererek İl başkanlarına tebliğ iletiliyor ? Soylu, AK Parti'nin son seçimlerde yüzde 45 oy almasında bu teşkilatların büyük emeğinin olduğunu nezaketen söyülüyor .İstifaları "bayrak değişimi" şeklinde yorumlamak icap ettiğine vurgusunu savunuyor..
Çorum'da Oylar yükseldi  ama nüfus değişimi, seçmen değişimi Çorum merkeze kaydığını kayıtlardan biliyoruz... Nüfusu azalan İlçe ve Belediyeler  baktığımızda geriye kalan seçmen tercihini Muhalef ten yana koyuyor ve Çorum Ak Parti'nin elinde olan 13 Belediye başkanlığının yedisini  kaybetti.

SÜLEYMAN SOYLU "BAYRAK DEĞİŞİMİ SÜKUNET İÇERİSİNDE OLMALI"DİYOR

AK Parti teşkilatında görev yapan her arkadaşın ayrı bir önem ve değere sahip olduğunu söyleyen Süleyman Soylu, parti içerisindeki bayrak değişiminin suhulet ve sükunet içerisinde gerçekleştirilmelidir diyerek noktayı koyuyor.


Bu yapılan çalışma sadece Çorum için değil. Yeniden yapılanma kapsamında Genel Merkez'in aldığı bir karardır bunun altını çizmek gerekir.Kimin İl Başkanı olacağı şeklinde bakılmamalıdır.

Ak Parti cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra ilçe kongreleri başlayacak daha sonra il kongresi ve 2015 genel seçimleri olacak. Görevinden ayrılan İl başkanıda Ben neferim partim bana bundan sonra ne görev verirse onu yaparım diye bilmelidir.

Çorum Ak Parti İl başkanı Ahmet Sami Ceylan'da Genel seçimlerde Milletvekili  Aday adayı olmayı düşünen  bir başkan isitfayı seve seve kabul edecektir.Çorum İl Kongresine aday olmayacağını terciğini Milletvekilliği noktasında düşündüğünü hepimiz biliyoruz...

Bu açıdan ,Çorum İl Teşkilatının neresine- nasıl bakarsanız bakın Çorum Ak Parti İl yönetiminde kan değişikliği  var.

....
2009 MART SEÇİMLERİ :  MERKEZ İLÇE AK PARTİ ----13 İLÇE AK PARTİ MECİTÖZÜ : CHP 

2014 30 MART VE 1 HAZİRAN SEÇİMLERİNE GÖRE SON  BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ


  ÇORUM  MERKEZ - AK PARTİ : MUZAFFER KÜLCÜ 

 AK PARTİ :  8 

CHP          :    3

 MHP           :  3
 
 BAĞIMSIZ :   1















Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam