ÇORUM AKİM'DE İSTİHDAM ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

21 Ağustos 2015 14:17
Videoyu Aç ÇORUM AKİM'DE İSTİHDAM ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR
A
a

Ak Parti Çorum İl Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Kadın Danışma ve İletişim Merkezi hizmete girdiği günden itibaren istihdam yaratmaya çalışıyor.Nöbetci Usulü çalışan Kadın Merkezi Vatandaşların her türlü sorununu dile getirebileceği, sorunlarını, taleplerini ve temennilerini telefon, internet, faks ve birebir anlatımla dinleyerek ,çözüm olmaya çalışıyor.



AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AKİM’e gelen  vatandaşlara partili olup olmadıklarını bakılmaksızın eşit hizmet verildiğini söyledi.Ceritoğlu ; 
Vatandaşlarımız tüm taleplerini AKİM üzerinden bizlere anında iletebilme imkanına sahip olmuşlardır. Üstelik interneti kullanarak 365 gün ve 24 saat boyunca bizlere ulaşabilirler” ifadesini kullandı.

Milletvekili İlksen Ceritoğlu Kurt, 
Şahsen milletvekiliniz olarak ben TBMM çalışmalarım dışında kalan tüm Cuma günlerinde bu gün olduğu gibi burada kalarak sizlerle yüz yüze  bizzat  görüşeceğim” şeklinde konuştu.

Çorumlu Hanımlarımızın el emeği göz nuru  el işlerini birlikte değerlendirerek  kazanç sağlamalarına katkıda bulunacağız. İstihdam artışına model olacak çalışmalarımız planlı programlı sürdüreceğiz.şeklinde konuştu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam