ÇORUM BELEDİYE'SİNİN GIDA BANKASINDA BELEDİYE KART GEÇERLİ

25 Aralık 2014 20:39
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE'SİNİN  GIDA BANKASINDA BELEDİYE KART GEÇERLİ
A
a

Çorum Belediyesi sosyal belediyecilik alanındaki hizmet çıtasını daha yükseltecek yeni bir adım atıyor. Dar gelirli aileler için dağıtılan gıda paketleri, yerini artık bir market gibi hizmet verecek olan “Gıda Bankası’na”bırakacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün yeni dönem projeleri arasında yer alan Gıda Bankası’nın son hazırlıkları yapılıyor. Eğridere Caddesi üzerinde bulunan Eski Yimpaş binasının yerine kurulacak. Gıda Bankası, yakın bir zaman içerisinde Çorumlular’a hizmet vermeye başlayacak.

Hazırlıkları süren Gıda Bankası’nda incelemelerde bulunan Başkan Külcü, gördüğü eksikliklerin giderilmesi talimatı verdi. Başkan Yardımcısı Alper Zahir ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cengiz Özkader’in de hazır bulunduğu inceleme gezisinde teknik personelden bilgi aldı.

Çorum Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttığı gıda paketlerinde sadece gıda malzemesi bulunduğunu hatırlatan Külcü, “Kurduğumuz Gıda Bankası’nda gıdanın yanı sıra temizlik, şarküteri ve hazır giyim ürünleri de yer alacak. Dar gelirli ailelerimiz kendilerine verilen limit içerisinde istediği gıda ve ihtiyaç malzemelerini alabilecek.” dedi.

Çorum Belediyesi’nin 2009 yılından bu yana Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmaların diğer illere de örnek teşkil ettiğinin altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Halen yılda 26 bin paket gıda yardımında bulunuyoruz.Gıda Bankası kurarak ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin market keyfini yaşaması için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sadece BELEDİYE kart sahipleri bu marketten alışveriş yapabilecek. İhtiyaç sahibi aileler bu marketten ne alacaklarına kendileri karar verecek.Gıda Bankası açıldıktan sonra gıda paketi dağıtmayı durduracağız.” dedi.


 

gida_bankasi (1)

gida_bankasi (5)

gida_bankasi (9)

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam