ÇORUM BELEDİYE SPOR 3 TOKAT SPOR 1

12 Ağustos 2014 13:06
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYE SPOR 3 TOKAT SPOR 1
A
a

VİDEO HABER İZLE Çorum Belediyespor Nevşehir kampındaki dördüncü hazırlık maçında 2. lig temsilcisi Tokatspor’u 3-1 yenerken ortaya koyduğu futbollu göz doldurdu.

Çorum Belediyespor Nevşehir kampındaki dördüncü hazırlık maçında 2. lig temsilcisi Tokatspor’u 3-1 yenerken ortaya koyduğu futbollu göz doldurdu. Kırmızı Siyahlı takım pazar akşamı Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sahasında oynadığı hazırlık maçında Tokatspor önünde ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı. İkinci yarıda ise Ender ve Kıvanç’ın attığı gollerle maçı 3-1 kazandı.
Rakibi önünde maça etkili başlayan ve topa daha çok sahip olan Çorum Belediyespor 10. dakikada golü buldu. Bu dakikada sağ kanattan gelişen kırmızı siyahlı takım atağında Akın ceza sahası köşesinde topla buluştu ayak içi ile uzak köşeye mükemmel bir plase yaptı ve kaleci Mesut’un uzanamayacağı noktadan topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 
Golden sonra Tokatspor beraberlik golü için yüklendi. 32. dakikada orta alandan savunma arkasına atılan uzun topta kaleci Fatih geç kaldı savunmada müdahele edemeyince araya giren Korhan topa dokunarak köşeden Çorum Belediyespor ağlarına göndererek skoru 1-1 yapan golü attı.
İlk yarıda takımların çabası başka gol getirmeyince devre 1-1 berabere sona erdi.
İkinci yarıyada etkili başlayan Çorum Beleiyespor oldu. Sol kanattan kazanılan faul atışında Burak’ın ceza sahasanı yaptığı ortada iyi yükselen Ender kafa vuruşuyla topu köşeden ağlara göndererek takımını yeniden 2-1 üstünlüğü taşadı.
Golden sonrada oyunda kontrolü elinde bulunduran Çorum Belediyespor 75. dakikada penaltıdan üçüncü golü buldu. Bu dakikada orta alandan savunma arkasına atılan topa Ender hareketlendi kaleci Mesut’la karşı karşıya kaldığı anda kafayla topu kurtardı ancak kendisini kurtaramadı ve yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı Kıvanç kullandı ve maçın skorunu belirledi: 3-1
 
ÇORUM BELEDİYESPOR: Fatih, Eray, Nedim, İmam (Mustafa), Veli (Sefa), Okan (Onur Aksar), Akın (Furkan), Buğra, Ender, Burak, Kıvanç.
TOKATSPOR: Mesut, Berk (Furkan), Yaşar (Serkan), Sebahattin (Evren), Hacı, Haluk, Korhan, Mutlu (Rıdvan), Can, Salim, Özgür.
GOLLER: 11. dak. Akın, 52. dak. Ender, 77. (penaltıdan) dak. Kıvanç (Çorum Belediyespor), 30. dak. Korhan (Tokatspor).
 
 
‘Parçaları yerleştiriyoruz’
 
 
Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, yeni sezon öncesi oynadıkları hazırlık maçlarında fotoğrafları çektikleri  şimdi parçaları yerleştirmeye başladıklarını söyledi.

İncedal, kamp döneminde oynadıkları dört hazırlık maçında kadrolarındaki futbolcuları yakından tanıma onların değişik mevkilerde vereceklerini görme adına hamleler yaptıklarını belirterek ‘Futbolcularımın gerek antrenmanlarda gerekse hazırlık maçlarındaki performanslarından son derece memnunum.
Yükleme döneminde olmamıza rağmen futbolcularımızın hazırlık maçlarındaki performansı memnun etti. Dediğim gibi hazırlık maçlarında fotoğraf çekip futbolcularımızın kabiliyetlerini görmek ona göre yeni sezon oyun sistemini ve iskeleti belirlemek istiyoruz. Tokatspor maçında da bu anlayışla üç dört oyuncumuzu farklı mevkilerde deneyerek yapacaklarını görmeye çalıştık.

Şimdi önümüzde oynayacağımız iki hazırlık maçı var bunu üçte yapabiliriz. Bu maçlarda da taşları yerine oturtma çalışmalarımız devam edecek. Lige kadar kadromuzun gücünü ve yapabileceklerini tamamen görmüş olarak sezona başlamak istiyoruz. Forvet bölgesine bir veya iki takviye yapabiliriz. Ayrıca kanatlar içinde alternatif isim olabilir. Bu konudaki net kararımızı hazırlık maçlarından sonra vereceğiz.

Futbolcularımın kamp dönemindeki çalışmalarıdan ve performansından son derece memnunum. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Lige kadar olan bölümde yapacağımız çalışmalar ve yüklemenin sona ermesinden sonra fiziksel olarakda istediğimiz düzeye geldiğimiz zaman daha iyi görünteler ortaya çıkacaktır. Camiamız rahat olsun oluşturduğumuz kadro ve yapacağımız takviyelerle bu sezon Çorum’u bir üst lige taşımak için elimizden gelen gayreti ve çabayı gösteriyoruz’ dedi.
 
 
 
 
 

Kaynak : çorum hakimiyet gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam