ÇORUM BELEDİYESİ ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS TERMİNALİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

11 Aralık 2014 01:43
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYESİ ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS TERMİNALİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR
A
a

TERMİNAL BİNASI ARALIK SONUNDA TESLİM Video Haber İzle www.hitittv.com Genel Yayın yönetmenimiz Elvan Şimşek Bu gün Çorum Belediyesi tarafından yapımına başlanan terminal binasının son durumunu görüntüledi .Yeni Terminal Binasının Aralık Ayı içinde açılışının yapılacağı söylendi

.

www.hitittv.com...........Elvan Şimşek ...........7 / 24 ......     Saat haber  Çorumun ulusal  ve yerel İnteraktif haber.... sitesi..........
TERMİNAL BİNASI EKİM SONUNDA TESLİM

 

10.12.201416:48
-A
 

+A

 
                                     ÇORUM MARKA ŞEHİR OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR

Çevre yolu üzerinde bulunan ve inşaat çalışmaları devam eden yeni terminal binası tamamlandığında bölgenin önemli kavşak noktalarından biri olan Çorum yeni ve modern bir terminale kavuşacak. 
 
11 milyon 190 bin TL'ye ihale edilen ve 2014 yılı Ekim ayının sonunda  bitmesi öngörülen terminal inşaat çalışmalarının bu hızla devam ediyor.İnşaat Proje sorumluları  Çorum Bölgesinin  engüzel terminal binasına sahip olmuş olacak .
 
Çorum Terminali İle Görüşlerini sorduğumuz Çorum  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mevcut otobüs terminalinin yetersiz kaldığını ve gelişen ve değişen Çorum'a yakışmadığını belirterek ''Çorum, ülkemizin doğu-batı ve kuzey-güney istikametinde önemli bir kavşak noktasında yer almaktadır. Çorum, yaptığımız çalışmalar neticesinde şehircilik bakımından önemli mesafeler almış, adeta kabuk değiştirmektedir dedi
 
Bu gelişmelere paralel olarak çok uzun yıllar önce yapılmış ve günümüzde ihtiyaçlara cevap veremeyecek durumda olan pek çok yapıyı yeniden inşa ediyoruz. Bunlardan bir tanesi de yeni terminal binasıdır. Yeni terminal binası tamamlandığında hemşehrilerimizin yanı sıra bölge insanına verilen hizmetin kalitesi de artacaktır.'' dedi. 
 
Terminallerin bir şehrin aynası olduğunun altını çizen Külcü, Karadeniz'e yolcu otobüsleriyle seyahat eden bölge insanların Çorum'un gelişmişliğini yeterince fark edemediğini, mevcut terminalin kötü görüntüsünün kentin tanıtıma olumsuz yönde etki ettiğini vurguladı.
 
Yapımı devam eden yeni terminalin 54 bin 379 metre kare alanda inşa edildiğin dile getiren Başkan Külcü, bunun 10 bin metre karesinin kapalı alandan oluştuğunu kaydederek ''Şehirlerarası otobüsler için 37 peron, ilçe minibüsleri için 36 peron ve 250 araçlık otoparka sahip yeni terminalimizin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.'' dedi. 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam