ÇORUM BELEDİYESİNDEKİ BAYRAMLAŞMA COŞKULU GEÇTİ

18 Temmuz 2015 07:22
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYESİNDEKİ  BAYRAMLAŞMA COŞKULU GEÇTİ
www.hitittv.com OKA BU GÜN TEMMUZ 2015 AYI TOPLANTISINI ÇORUM'DA YAPTI
A
a

Video Haber Tıkla İzle. Muzaffer Külcü'nün ev sahipliği yaptığı Bayramlaşmada Birlik , Beraberlik,sevgi,Kardeşlik vardı. Ak Parti Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, yaşlı-genç tüm Hemşehrileri Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile bayramlaştı.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,Belediye çalışanları ve halk vardı.Başkanlık makamında düzenlenen törende;ak Parti milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu,Ekonomi İşler Başkan yardımcısı ve Çorum Milletvekili Rd Cahit Bağcı,Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt,Ak Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu,Merkez İlçe başkanı Av.Yaşar Anaç,Ak Parti İl ve İlçe Başkan ve Yönetimleri,İlçe Belediye Başkanları,STK'ların temsilcileri,Belediye çalışşanları ve Vatandaşlar Katıldı.

Törende; Külcü'nün Çoçuk ziyaretcileri çoktu .Külcü Çoçuklara bayram harçlıklarını verdi,Çaylar Kahveler İçildi.tatlı sohbetler yapıldı.  Bu bayramlaşma Ak Parti Teşkilatları birbirne karşı bağlanmış,kıgınlık ve küslükler gitmiş samimiyetin ortaya çıktığı bir bayramlaşma olduğunu gördük
Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ise Bayramlaşma Töreninin en renkli ismiydi.Şen birdeste  5 Tl ile kendinden küçük Ak partilere elini öpene 5 Tl harçlık verdi.

Belediye başkanı ve yardımcıları Teşkilatlar hep hirlikte  Ak Parti İl ve İlçe  Başkanlığının ev sahipliğinde bayramlaşma  törenine geçildi.
www.hitittv.com OKA BU GÜN TEMMUZ 2015 AYI TOPLANTISINI ÇORUM'DA YAPTI
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam