Cezaevlerinde bulunan tutuklu ve hükümlüler için bu bayram yalnız geçecek. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün talimatıyla, Ramazan bayramının ilk 2 günü cezaevlerinde açık görüş olmayacak. Bayram açık görüşlerinin 3. gün ve sonrasına bırakılması tutuklu ve hükümlü yakınlarının tepkisine neden oldu.
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün talimatında şu ifadelere yer verildi:
6 GÜN AÇIK GÖRÜŞ OLACAK YERLER
“Adana E Tipi, Afyonkarahisar E Tipi, Alanya L Tipi, Ankara 1 ve 2 Nolu L Tipi, Antalya E ve L Tipi, Aydın E Tipi, Bafra T Tipi, Balıkesir L Tipi, Bandırma 1 ve 2 Nolu T Tipi, Bolu T Tipi, Burhaniye T Tipi, Bursa E ve H Tipi, Çorum L Tipi, Denizli D Tipi, Diyarbakır E Tipi, Düzce T Tipi, Erzurum E Tipi, Eskişehir H Tipi, Fethiye T Tipi, Gaziantep E Tipi, Hatay E Tipi, Isparta E Tipi, İzmir 1, 2, 3 ve 4 Nolu T Tipi, İzmir-Buca, Kahramanmaraş E Tipi, Karabük T Tipi, Kocaeli 1 ve 2 Nolu T Tipi, Konya E Tipi, Maltepe 1, 2 ve 3 Nolu L Tipi, Manisa T Tipi, Mersin E Tipi, Muğla E Tipi, Osmaniye 1 ve 2 Nolu T Tipi, Rize L Tipi, Sakarya L Tipi, Silivri 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8 No.lu L Tipi, Sincan T Tipi, Şırnak T Tipi, Siverek T Tipi, Tekirdağ 1 ve 2 Nolu T Tipi, Tokat T Tipi, Ümraniye E Tipi, Van M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında kalan hükümlü ve tutuklulara 19-20-21-22-23-24 Temmuz 2015 tarihlerinde olmak üzere 6 gün.
2 VE 3 GÜN AÇIK GÖRÜŞ OLACAK CEZAEVLERİ
Diğer bütün ağır ceza merkezi ve müdürlük teşkilatı bulunan bağlı ceza infaz kurumlarında kalan hükümlü ve tutuklulara 19-20-21 Temmuz 2015 tarihlerinde olmak üzere 3 gün, Müdürlük teşkilatı bulunmayan bağlı ceza infaz kurumlarında kalan hükümlü ve tutuklulara da, Cumhuriyet Başsavcılıklarının görüşü alınarak kurum tarafından belirlenecek bir günde yapılmak suretiyle 19-20 Temmuz 2015 tarihleri arasında 2 gün süre ile açık görüş yaptırılacaktır.
KURUMLAR BELİRLEME YAPACAK
Sayıları ve konumları değerlendirilmek suretiyle, adlî suçlardan hükümlü ve tutuklular ile örgütlü suçlardan hükümlü ve tutuklular için ayrı gruplar oluşturulup, her grubun görüş günleri ve saatleri Cumhuriyet başsavcılıkları ile kurum idareleri tarafından tespit edilecektir. Bu grupların, aynı zamanda ve aynı görüş mahallinde birlikte bulundurulmaması sağlanacaktır.”
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Çorum'u Tanımayanlar, Arca Çorum FK'yı da Anlayamaz!
Elvan Simsek
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Öğretmenler İçin Yeni Dönem! MEB Ön…
Şiddet Görüntüleri Sonrası Berhan Ş…
Galatasaray Başakşehir’i 3-2 Devird…
ARCA Çorum FK’ya Protokolden Moral …
Çağlar Söyüncü ARCA Çorum FK’da!
Çorum’da 70 Yıl Sonra Tarih Yeniden…
MB: Rezervleri 188,2 Milyar Dolara …
Motorine 8,24 TL Dev Zam! Litre Fiy…
Akif Manaf’a Sanat ve Barış Ödülü
Çorum’da Çöp Kamyonundan Düşen 2 Be…
Çorum’da Sporun Gündemi Başladı! Ço…
Çorum’da Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Yara…
Çorumlu Furkan Doğru Milli Takımda!…
TİMBİR’e "Temiz İnternete Hizmet Öd…
Prof. Dr. Arif Ersoy Vefatının 6. Y…
Çorumlu Genç Muhtar Teknede Dünyaev…
Çorumlu Paşa Ahmet Çörekçi Hayatını…
Çorum FK’dan Dünya Çapında Hamle: M…
Çorum Dolmabahçe'de 6-2'lik Ağır Ya…
Çorum Belediyesi'nden Üniversite Öğ…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET