ÇORUM CHP'DE DELEGE SEÇİMİ VAR

12 Kasım 2015 08:38
Videoyu Aç ÇORUM CHP'DE DELEGE SEÇİMİ VAR
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Teşkilatında delege seçimleri Cumartesi günü yapılacak… CHP’de seçim sonrasına bırakılan mahalle delege seçimleri kaldığı yerden devam edecek.

Çorum CHP’de ertelenen mahalle delegesi seçimleri 14 kasım 2015 Cumartesi günü yapılacak. Daha önce yapılması planlanan mahalle delegesi seçimleri 1 Kasım’da yapılan genel seçimler nedeniyle, 1 Kasım 2015 tarihi sonrasına bırakılmasına karar verilmişti.

CHP’Teşkilatlarında  Bahçelievler, Kale ve Yavruturna Mahalleleri’nin mahalle delege seçimleri 14 Kasım 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Delege seçimleri 08.00 ile 16.00 saatleri arasında Bahçelievler İlkokulu’nda yapılacak.

Seçimlerden sonra genel başkan arayışına girilen CHP'de Mustafa Balbay da adaylığını resmen açıkladı. 7 Haziran seçimlerinde ön seçime girmeyen ve genel merkez tarafından da milletvekili adayı gösterilmeyen eski CHP Mersin milletvekili Umut Oran ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce de adaylığını açıklamıştı. Balbay'ın aday olduğunu açıklamasının ardından Kılıçdaroğlu’nun karşısına rakip olarak çıkacak aday sayısı da 3'e yükseldi. 



Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam