ÇORUM'DA MHP KADIN KOLLARI İSTİFA ETTİ

28 Haziran 2014 21:19
Videoyu Aç ÇORUM'DA  MHP KADIN KOLLARI İSTİFA ETTİ
A
a

Ayla Köksal Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal ve yönetim kurulu üyeleri, partiden istifa etti.

MHP’de, genel merkez tarafından teşkilatlara müdahale edilmesi, çeşitli istifaları da beraberinde getirdi. MHP İl Başkanı İsmail Lek ile MHP Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın’ın istifalarının ardından dün de partinin önemli isimlerinden Belediye Başkan Adayı Av. Ercan Daşdan, partiden istifa etmişti. Çorum MHP İl Teşkilatında istifaların şoku yaşanırken bugün bir istifa haberi daha geldi. Uzun bir süredir MHP’de Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten emekli öğretmen Ayla Köksal ile yönetim kurulu üyelerinin partiden istifa ettikleri öğrenildi.
 
PARTİ İKİYE BÖLÜNDÜ
 
Bu arada, MHP Genel Merkezi, İl ve İlçe Teşkilatına yeni atamalar yaptı. 30 Mart seçimleri öncesi adı CHP’den Belediye Başkan Adaylığı için geçen, bir dönemde Saadet Partisinden Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Dr. Vahit Demiran’ın MHP İl Başkanlığına atanması parti tabanında büyük huzursuzluğa yol açtı. Birçok MHP’li, Vahit Demiran’a ve genel merkeze tepki için partiden bir bir istifa ediyor.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam