ÇORUM'DA 10 AĞUSTOS BAYRAM KUTLAMALARI YAPILDI

11 Ağustos 2014 11:59
Videoyu Aç ÇORUM'DA 10 AĞUSTOS BAYRAM KUTLAMALARI YAPILDI
A
a

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Çorum’da havai fişek gösteri ve Meşaleler yakıldı, Yürüyülşer yapıldı ,Halaylar çekildi. KARE KARE FOTOĞRAFLAR: Ak Parti İlçe Teşkilatı seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından araç konvoyu düzenledi. Seçim bürosunun önünden başlayan konvoy bütün mahalleri dolaştıktan sonra yine Saat Kulesi Meydanındaki seçim bürosunun önünde son buldu.

Moderatör Elvan Şimşek ve Akseshaber  gazetesi Genel yayın yönetmeni Ebru Elmaskeser Kanal19'da seçim özel programında  seçim sonuçları ve canlı Özel Röportajları ile Uzun süre yayında kalarak Elmaskeser Türkiye seçim sonuçlarının değerlendirdi ve dakika dakika Başbakan Erdoğanın İstanbul seçim sürecini takip ederek kanal19 izleyicilerine bilgiler ve yorumlarıyla  programa katkıda bulundu .Çorumluları ekran başına toplamayı başardı... 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından resmi olmayan sonuçlara göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi Çorum’da büyük bir coşkuya sahne oldu. 
 
AK Parti Çorum il Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar burada kutlama yaptı. Kutlamalara AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile partililer katıldı. Havai fişek gösterileri eşliğinde tezahüratlar yapan vatandaşlar, daha sonra topluca dua etti. Başbakan Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulunan bazı vatandaşlar ise araçlarıyla konvoy düzenledi.




AK PARTİLİLER ÇORUM’DA TOPLUCA DUA ETTİ

AW165062Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından resmi olmayan sonuçlara göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi Çorum’da büyük bir coşkuya sahne oldu.
AK Parti Çorum il Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar burada kutlama yaptı.

TOPLUCA DUA EDİLDİ

Kutlamalara AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile partililer katıldı.
Havai fişek gösterileri eşliğinde tezahüratlar yapan vatandaşlar, daha sonra topluca dua etti. Başbakan Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulunan bazı vatandaşlar ise araçlarıyla konvoy düzenledi.


 

ÇORUM’DA ZAFERİ BÖYLE KUTLADILAR

ak parti seçim zaferi (3)ak parti seçim zaferi (1)AK Parti Çorum İl Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçim zaferini önce Saat Kulesi Meydanı’nda, daha sonra da parti binası önünde kutladı…

AK Parti Çorum İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçiminde elde edilen başarıyı önce Saat Kulesi Meydanında, daha sonrada parti binası önünde kutladı.
Kutlamalara, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse’nin yanı sıra Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım da eşlik etti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün de katıldığı kutlama töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, elde edilen başarıdan dolayı tüm partililere teşekkür etti.

EL ARABASINA BİNEN ÇABUK İNER

Törende konuşan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise konuşmasında muhalefet partilerini eleştirerek Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na ilginç bir göndermede bulundu. Uslu, İhsanoğlu’na atıfta bulunarak “El arabasına binen çabuk iner” dedi.

SAAT KULESİNDE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİ

Bu arada, Çorum’daki kutlamalar kapsamında Saat Kulesi meydanında havai fişek gösterileri yapıldı. Binlerce partilinin katıldığı kutlamada gökyüzü havai fişeklerle aydınlandı.
 

ÇORUMLULARDAN ERDOĞAN KONVOYU

AW165062İlk defa halkın tercihiyle yapılan cumhurbaşkanlığı seçimini Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Erdoğan’ın 9. seçim zaferi onu Çankaya Köşkü’ne taşıdı. Kılıçdaroğlu beşinci, Bahçeli on ikinci kez girdikleri seçimini kaybetti. Demirtaş batıdan da oy aldı.

ÇORUM’DA KONVOY VAR

Recep Tayyip Erdoğan, oyların yüzde 53′ünü alarak cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazandı. Ana muhalefet partisi CHP ve MHP dahil 13 partinin desteğini alan ‘çatı aday’ Ekmeleddin İhsanoğlu ise yüzde 38′in altında kaldı. HDP’nin adayı Selahattin Demirtaş’ın oy oranı ise yüzde 9′u geçti. Bu sonuçlarla birlikte Türkiye genelinde AK Partililer zafer kutlamalarına başladı. Çorum’da Gazi Caddesinde konvoy yapan AK Partililer, İnönü Caddesi üzerinde bulunan parti binası önünde toplanmaya başladı. Benzer görüntüler ilçelerden de geliyor. İlçe teşkilatları da parti önlerinde kutlama yapıyor.
 

ÇORUM’DA GELİN-DAMAT SANDIK BAŞINDA

AW164806

AW164806Çorum’da cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında sandık başına giderek oy kullanan çifte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından 200 TL takıldı…

Çorum’da dünya evine girmeye hazırlanan Kevser-Gökhan Topuz çifti, gelin alma törenin ardından cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına gitti.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından davul-zurna eşliğinde Mehmetçik Anadolu Lisesi bahçesinde karşılanan genç çift daha sonra el ele tutuşarak oy kullanacakları 1341 nolu sandığın bulunduğu salona geçtiler. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen Topuz, çiftini sandık görevlileri de alkışlarla karşıladı. Salonda bulunan yazı tahtasına ise “1341 nolu sandık mutluluk diler” yazıldı.

BAŞKAN GENÇ ÇİFTE 200 TL TAKTI

Oy kullanma işleminin ardından genç çifti kutlayarak ömür boyu mutluluk dileyen Başkan Külcü, “Düğününüzde, oyunuzda hayırlı olsun” dedi. Külcü, daha sonra topuz, çiftine düğün hediyesi olarak 200 TL taktı.
Alkışlarla okula gelen Topuz çifti, alkışlarla tekrar okuldan ayrıldı.



 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam