ÇORUM’DA 10 BÖLGEDE KURBAN KESİLECEK

19 Eylül 2015 22:59
Videoyu Aç ÇORUM’DA 10 BÖLGEDE KURBAN KESİLECEK
www.hitittv.com E.Şimşek. ÇORUM'DA 10 BÖLGEDE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
A
a

VİDEO HABER İZLE Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların kurbanlık hayvanlarını kesebileceği yerleri belirledi. 10 bölgede yapılacak kesim işlemler için Çorum Belediyesi, çalışmalarını hızlandırdı. Kurban kesim yerleri arefe gününden itibaren hazır hale getirilecek…

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Belediyenin kurban kesim yerleri ve alınacak olan tedbirlerle ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldığını bildirdi. Candan, alt yapısı belediye tarafından hazırlanan dokuz farklı bölgede bulunan kurban kesim yeri oluşturduklarını dile getirerek, “Kurban kesim yerlerini Mimar Sinan Mahallesi Sevgi evleri yanı, Bahar 7. Sokak (Mahzuni Şerif Parkı doğusu), Eşref Hoca Caddesi Anadolu 11. Sokak, Buharaevler 5. Cadde (Recep Yazıcıoğlu Parkı kuzeyi), Ulukavak Mahallesi Çam Değirmeni Sokak, Fevzi Çakmak3. Cadde, İkbal Kent Çiftlik Çayırı 35. Sokak, Dr. Sadık Ahmet Caddesi (Hz. İbrahim Camii yanı) ve Hayvan Pazarı olarak belirledik. Hemşehrilerimiz ayrıca İskilip Yolu’ndaki Tarım Et Kombinesi’nde de kurbanlarını kestirebileceklerdir” dedi.

KURBAN ATIKLARI İÇİN POŞET DAĞITILACAK

Çorum Belediyesi, vatandaşların kurbanlarını rahatça kesebilmeleri için kesim merkezlerinde personel görevlendirilecek. Görevlendirilen personel, kesim noktalarının temizliği, etrafa saçılabilecek kurban atıkların kaldırılması ve oluşacak diğer sorunlarla ilgili müdahalelerde bulunacak. Çöp toplama araçları da kurban atıklarını toplamak için aralıksız olarak çalışmalarını sürdürecek. Belediye tarafından Bayram namazı çıkışında vatandaşlara kurban atıklarını koymak için poşet dağıtılacak.

kurban kesim yerleri (3)

kurban kesim yerleri (2)

www.hitittv.com E.Şimşek. ÇORUM'DA 10 BÖLGEDE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam