Çorum´da 2016 yılının ilk bebeği "İnci Fatıma" oldu

1 Ocak 2016 02:12
Videoyu Aç Çorum´da 2016 yılının ilk bebeği "İnci Fatıma" oldu
www.hitittv.com
A
a

VİDEO HABER / TRT HABER E.Şimşek Çorum Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeği "İnci Fatıma"nın ilk ziyaretçisi Vali Ahmet Kara oldu.

VİDEO HABER / TRT -Çorum E.Şimşek

Çorum Valisi Ahmet  Kara, eşi Mesude Kara ile 2015 yılının son dakikalarında, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinin doğum servisini ziyarete ayırdı.
 
Vali Kara, beraberinde Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Albay Metin Özbek, İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel, Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Erdoğan ile Asuman ve Serkan Akoğlu çiftinin saat 00.03'te dünyaya gözlerini açan bebeğini ziyaret etti.
 
Vali Kara, Akoğlu çiftçini tebrik ederek, aileye evlatlarıyla sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu. Vali Kara'nın eşi Mesude Kara da çiftin ikinci bebeklerine Hitit Altını hediye etti.  
 
Akoğlu çiftinin sezaryen ile dünyaya gelen bebeklerine İnci Fatma adını verdiği, 2 kilo 940 gram ve 49 santimetre boyundaki bebek ile annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Baba Serkan Akoğlu doğumun başarılı geçtiğini belirterek, "Bir erkek çocuğumuz vardı şimdi bir kız çocuğumuz oldu. Çok mutluyuz. Rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin" dedi.  
www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam