ÇORUM'da 5. Kitap ve Kültür Günleri başlıyor

29 Nisan 2015 17:40
Videoyu Aç ÇORUM'da 5. Kitap ve Kültür Günleri başlıyor
www.hitittv.com
A
a

Çorum Belediyesi, Kitap ve Kültür Günleri’nin 5.sini düzenliyor. 5. Geleneksel Kitap ve Kültür Günleri 03-20 Mayıs 2013 tarihleri arasında Saat Kulesi yanında gerçekleştirilecek. Kitap ve Kültür Günlerinin resmi açılışı ise 04 Mayıs Pazartesi günü Saat Kulesi yanında saat 13.30’da gerçekleştirilecek.

30.000 farklı kitap Çorumlularla buluşacak.



Çorum Belediyesi ve Vakıf Fuarcılık iş birliği ile gerçekleştirilecek olan 5. Kitap ve Kültür Günleri’nde 35 stantta toplam 95 yayınevi stant açacak. Fuarda 30.000 ayrı kitabın satışı gerçekleştirilecek.
 
Kitap ve Kültür Günleri’nin geleneksel hale geldiğini ve bu yıl 5.sini düzenleyeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum halkının kitap fuarına her yıl daha fazla ilgi gösterdiğini söyledi. Kitap ve Kültür Günleri ile Çorum halkının kitapla buluştuğunu ifade eden Külcü, “Saat Kulesi meydanında bu yıl 5.sini düzenleyeceğimiz Kitap ve Kültür Günleri’ne tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. 17 gün boyunca halkımızın hizmetinde olacak kitap ve kültür günlerinde hemşehrilerimiz çok sayıda kitaba ulaşmanın yanında bu kitapların yazarları ile de buluşma imkânına sahip olacak. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda ünlü yazarları Çorum’a davet ettik. Kitap ve Kültür Günleri’ne her yıl bir önceki yıldan daha iyi şekilde hazırlanıyoruz.” dedi.
 
Türkiye Diyanet Vakfı Vakıf Fuarcılık Genel Koordinatörü Osman Sarıköse, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kitap ve Kültür Günleri’nin Çorum’da yapılmasında ve stantların kurulması için yoğun bir mesai harcıyoruz. TDV Yayınları olarak Çorum’da kitap ve kültür günlerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ederek, “Bu yıl Çorumluları kitaba ve sanata doyuracağız. Çorum’u önemsiyoruz. Başka yerlerden de fuar kurulması teklifi gelmesine rağmen biz hep Çorum’u önemsiyoruz. Her güne ayrı bir etkinlik düzenleyeceğiz.” dedi. Sarıköse, 03-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuara tüm Çorum halkını davet etti.

Ünlü yazarlar kitap fuarında Çorumlularla buluşacak
 
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bu yıl 5.sini düzenleyecekleri Kitap ve Kültür Günleri’nde çok sayıda ünlü yazar ve şairin Çorumlu edebiyatseverlerle buluşacağını söyledi.
 
03-20 Mayıs tarihleri arasında devam edecek olan Kitap ve Kültür Günleri kapsamında Çorum’a gelecek olan yazar ve şairlerin TDED Konferans Salonu’nda yapacağı söyleşinin ardından Saat Kulesi yanında kurulacak olan fuar standında hayranları için kitap imzalayacağını belirten Külcü, “Bu yıl Sinan Akyüz, Alişan Kapaklıkaya, Ayhan Bozkurt, İsmail Kılıçarslan, Bülent Akyürek ve Tarık Tufan gibi ünlü isimlerin hemşehrilerimizle buluşturacağız. Tüm edebiyat severleri ünlü yazarlarla yapacağımız söyleşi ve imza gününe bekliyoruz.” dedi. 




www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam