Çorum'da Asker uğurlama konvoyunda kan aktı

14 Aralık 2014 22:17
Videoyu Aç Çorum'da Asker uğurlama konvoyunda kan aktı
A
a

Yusuf Çınar : Çorum’da Büyük Düvenci Beldesinde asker uğurlama sırasında bir genç vurularak ağır yaralandı. Olay bugün akşam saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre belde de askere gidecek olan bir genç için uğurlama töreni düzenlendi. Törende bir grup havaya  ateş edip  eğlenirken henüz  kimliği  tespit edilemeyen  bir kişinin  silahından çıkan kurşun  kahvenin  yanında   oturan  19 yaşındaki Erkan K’ye  isabet etti. Kanlar  içinde yere yığılan  genç,  özel bir otomobille Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada acil olarak ameliyata alınan gencin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

YETKİLİLER   ACİL ÖNLEM  ALMALI

Diğer  yandan  Çorum’da da askere gidecek olan arkadaşları için  30 araçlık konvoy  eşliğinde araç  trafiğini bir  birine kattı.   Fuar alanına   araçlarıyla gelen  50 kişilik bir grup  mahalle sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Araçlarıyla   fuar alanına giriş  yaparak  araçlarına pati çektiren gurup   daha sonra   şehir merkezine yönelerek  gruplar halinde  dağıldı.

 

asker-ugurlama-konvoyunda-kaza-5-yarali-5994259_o








 

Kaynak : www,hitittv.com/corumolayhaber.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam