ÇORUM'DA KILIÇDAROĞLU'NA ŞEHİT EVİNDEN TEPKİ GELDİ

7 Ekim 2015 05:17
Videoyu Aç ÇORUM'DA KILIÇDAROĞLU'NA ŞEHİT EVİNDEN TEPKİ  GELDİ
En Az 3 Çocuk Politikasına Teşvik
A
a

Video haber İzle.. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit Yaşar Uysal'ın baba evini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında şehidin dedesi tepki gösterdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Van'ın Gürpınar ilçesinde 'dur' ihtarına uymayan kaçakçıların kullandığı aracın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Yaşar Uysal'ın (27) ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu burada bir şehit yakınlarının sert  tepkisiyle karşı karşıya kaldı..

Şehit yakının "buraya gelmeye utanmıyor musunuz?" sözleri üzerine bağıran kişiyi diğer bir şehit yakını ve köy muhtarı taziye çadırının olduğu yerden uzaklaştırdı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım ile bazı partililerin de eşlik ettiği ziyarette, evin önündeki taziye çadırında şehidin babası Mustafa Uysal ve yakınlara başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, şehit polis memuru Uysal için dua etti.Ziyarette şehidin amcasının oğlu Hakan Uysal'ın "Lütfen, yalvarıyorum, artık şu ölümlere bir son verin. Acımız çok büyük. Siz de acımızı paylaşıyorsunuz ama lütfen bizi de anlayın, şu acıları bitirin artık. El ele verin şunu bitirin artık" sözlerine Kılıçdaroğlu, "Haklısınız" şeklinde karşılık verdi.

En Az 3 Çocuk Politikasına Teşvik
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam