ÇORUM'DA KLİMALI KONFORLU AKILLI DURAKLAR HİZMETE GİRDİ

24 Aralık 2015 16:24
Videoyu Aç ÇORUM'DA KLİMALI KONFORLU AKILLI DURAKLAR HİZMETE GİRDİ
A
a

E.ŞİMŞEK (Haber) BU DURAK BAŞKA DURAK Çorum Belediyesi'nin hizmete koyduğu klimalı duraklar kışın soğuktan, yazın sıcaktan koruyor. Başka Külcü Klimalı duraklarda otobüs bekleyen vatandaşlarla sıcak bir ortamda sohbet yaptı.

Çorum (TRT) - Çorum Belediyesi tarafından hizmete konulan klimalı duraklar vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Klimalı Duraklar İçin İlk Adım atıldı birçok şehirde kullanılmaya başlanan klimalı duraklar için Çorum’da ilk adım atıldı.
 
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,duraklarda toplu ulaşım araçlarını bekleyen vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için başlattıkları klimalı durak uygulamasını önce belirli noktalarda  hizmete koyduklarını kaydetti.
 
Valilik önü, Çorum Belediye dolmuş durakları,önünde klimalı duraklar vatandaşların rahat ve konforunun kendileri için çok önemli olduğunu ifade edildi.
 
Çorum  modern,marka kent olma yolunda  klimalı durak döneminin başladığını kaydedildi,
Kış mevsiminde vatandaşların klimalı duraklar sayesinde otobüs ve dolmuş beklerken soğuktan etkilenmiyor. Çorum Belediyesinin Otobüs durakları yenileniyor,Akıllı duraklar ve klimalı durakla birlikte,ulaşım ve  toplu taşıma hizmetlerinde çığır açarakhizmet ağını genişleten Çorum Belediyesi  buna benzer farklı projelerle hizmeti sürdürüyor. Başkan Külcü Vatandaşlarımıza, şehrimize hayırlı olsun” dedi.

ÇORUM’DA KLİMALI DURAKLAR HİZMETE AÇILDI

CBB_0440İlçe yolcuları için de klimalı durak konuldu

Başkan Külcü, Akşemseddin Camii karşısında ilçe yolcuları için de klimalı durak koyduklarını söyledi. İlçe yolcularının özellikle kış aylarında büyük sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden Külcü, “Akşemseddin Camii karşısına yerleştirdiğimiz klimalı durak yaparak ilçe yolcularımızın büyük bir sorununu da gidermiş olduk.” dedi.
CBB_0438

CBB_0434

CBB_0420

CBB_0415

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam