ÇORUM'DA RAMAZAN ALIŞVERİŞ GÜNLERİ ETKİNLİĞİ VAR

26 Haziran 2014 21:10
Videoyu Aç ÇORUM'DA RAMAZAN  ALIŞVERİŞ GÜNLERİ ETKİNLİĞİ VAR
A
a

“Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde, ilimizde gerçekleştirilen fuar ve sergi hizmetlerine ev sahipliği yapıyor.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Fuar ve Sergi Kompleksi’nde alışveriş günleri, istihdam günleri gibi çeşitli sergiler düzenleyecek.
 
Ramazan ayında ve Ramazan bayramında da alışveriş günleri etkinliği düzenlenmesi planlandı.
 
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, TSO Yönetim Kurulu’nun, Fuar ve Sergi Kompleksi’nin ilimizin ekonomik hareketliliğine sağladığı katkıyı artırmak amacıyla bir proje geliştirdiğini, proje kapsamında Çorum’da Odanın da desteği ile DK Organizasyon adı altında bir şirket kurulduğunu bildirerek, “DK Organizasyon, Fuar ve Sergi Kompleksi’nde alışveriş günleri, istihdam günleri gibi çeşitli sergiler düzenleyecektir” dedi.
Başaranhıncal, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
 
“Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde, ilimizde gerçekleştirilen fuar ve sergi hizmetlerine ev sahipliği yapan, ayrıca çeşitli sosyal ve kültürel amaçlı organizasyonlar için de kullanılan Fuar ve Sergi Kompleksimiz, ilimizin hem ekonomik, hem de sosyal hayatına katkı sağlamaktadır.
 
TSO Yönetim Kurulu, Fuar ve Sergi Kompleksi’nin ilimizin ekonomik hareketliliğine sağladığı katkıyı artırmak amacıyla bir proje geliştirmiştir. Proje kapsamında Çorum’da Odamızın da desteği ile DK Organizasyon adı altında bir şirket kurulmuştur. DK Organizasyon, Fuar ve Sergi Kompleksi’nde alışveriş günleri, istihdam günleri gibi çeşitli sergiler düzenleyecektir.
 
Fuar ve Sergi Kompleksimizin ilimiz ekonomisine sağladığı katkıyı artırmak, ayrıca küçük esnafımızın; yılın belirli gün ve haftalarında burada organize edilecek sergi ve alışveriş günlerine katılarak kendi ekonomik hareketliliklerini artırmalarını sağlamak amacıyla geliştirilen proje kapsamında ilk olarak 18-22 Haziran tarihleri arasında Hitit Festivali ve İstihdam Günleri etkinliği organize edilmiştir.
 
YÜZDE 100’E YAKIN MEMNUNİYET
 
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, Hitit Festivali ve İstihdam Günleri etkinliğinin son gününde katılımcı firmalar arasında hizmet memnuniyet anketi çalışması yapmıştır. Katılımcı firmaların verdiği yanıtlar Odamız tarafından değerlendirilmiş olup, katılımcıların büyük çoğunluğunun organizasyondan memnun kaldığı gözlenmiştir. Ayrıca, anket çalışması ile tespit edilen bir takım eksik ve aksak hususlar da değerlendirmeye alınmış, bir sonraki organizasyonda tekrarlanmaması için çalışmalar başlatılmıştır.”
 
“YEREL FİRMALARIMIZA YENİ BİR PAZAR OLUŞTURUYORUZ”
 
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, her hangi bir ekonomik getiri beklemeksizin bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdikleri proje ile Çorumlu firmalara özel gün ve haftalarda yeni bir ‘pazar’ oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.
 
Başaranhıncal, “Bilindiği gibi geçmiş yıllarda uluslararası fuar şirketleri ile anlaşmalar yaparak bir yıl içerisinde çok sayıda fuar organizasyonu gerçekleştirdik. Ancak gördük ki ilimizde çok sayıda fuarı destekleyecek potansiyel yok. Oda olarak buradan edindiğimiz tecrübe ile yeni bir organizasyon şirketi kurulmasına destek vererek, kompleksimizin yerel firmalara fayda sağlayacak ticari bir merkez haline gelmesini sağlamak amacıyla çalışma başlattık. Bu kapsamda DK Organizasyon, ilk organizasyonunu Hitit Festivali ve İstihdam Günleri ile gerçekleştirmektedir.
 
 Bu projede tek hedefimiz, yılın belli dönemlerinde, özel günlerde sergi ve alışveriş günleri organize ederek yerel firmalarımıza lokal bir pazar oluşturmaktır. Organizasyonlarımız; üyelerimiz ve yerel firmalarımız katılım sağladıkça devam edecektir. Firmalarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz organizasyonlarımız, zamanla lokal olmaktan çıkacak ve bölgesel bir pazar haline gelebilecektir” diye konuştu.
 
RAMAZAN’DA ALIŞVERİŞ GÜNLERİ ETKİNLİĞİ
 
Hitit Festivali ve İstihdam Günleri’nin ardından Ramazan Ayı içerisinde Ramazan ve Bayram Alışveriş Günleri organize edileceğini belirten Başaranhıncal, organizasyonların DK Organizasyon adlı firma tarafından Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın denetim ve gözetiminde gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.
Sergi ve Fuar Kompleksinde gerçekleştirilecek organizasyonlarda yer almak isteyen firmalar, 0542 777 00 77 ve 0364 224 79 33 numaralı telefonlar aracılığıyla DK Organizasyon yetkililerine ulaşabilirler.”
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam