ÇORUM'DA TARIMDA ÇALIŞAN KADINLAR EĞİTİLECEK

25 Haziran 2014 09:01
Videoyu Aç ÇORUM'DA TARIMDA ÇALIŞAN KADINLAR EĞİTİLECEK
A
a

Hitit Üniversitesi Aile ve Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi, yapacağı çalışmalarla Çiftçi ve Tarımsal alanda çalışan kadınların sorularına çözüm arayacak.

Bu anlamda Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Çorum Ziraat Odasına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete, Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd.Doç.Dr.Hülya Çağıran Kendirli, Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Tuğba Gülen,İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Muammer Cengil, Ziraat Odası Meclis Başkanı Sadettin Karaarslan katıldı.

Merkezlerinin yurt içinde ve yurt dışında kadın ve aile sorunlarıyla ilgili her alanda araştırma yapmak, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak ve eğitime yönelik faaliyetlerde bulunmak olduğunu söyleyen Kendirli,”Tarım alanında çalışan kadınlara yönelik sosyal yönden eğitim vermek amacıyla bir proje geliştirmeyi istiyoruz”dedi.
Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd.Doç.Dr.Hülya Çağıran Kendirli, tarımsal alanda çalışan kadınların eğitim, sağlık, hukuk,siyaset ve iş yaşamındaki sorunlarına ilişkin araştırmalar yapılacağını belirterek, Bu ziyarette Ziraat Odasından tarım alanında çalışan kadınlara yönelik yapılacak çalışmalarda işbirliği yapmayı önerdiklerini dile getirdi.
Kaynak : www.hitittv.com/corumtıme
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam