ÇORUM'DAKİ CİNAYETTE ÖLENLER TOPRAĞA VERİLDİ

10 Ekim 2014 23:35
Videoyu Aç ÇORUM'DAKİ CİNAYETTE ÖLENLER TOPRAĞA VERİLDİ
A
a

ÇORUM’da çıkan tartışma sonucu Emekli Polis memuru 61 yaşındaki Hacı Ersoy tarafından tabanca ile vurularak öldürülen 71 yaşındaki Mustafa Çelikel ve komşusunu öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden Hacı Ersoy dün gözyaşları arasında toprağa verildi

HABER-YUSUF ÇINAR /dha
 
ÇORUM’da  çıkan tartışma sonucu Emekli Polis memuru 61 yaşındaki Hacı Ersoy tarafından tabanca ile vurularak öldürülen 71 yaşındaki Mustafa Çelikel ve   komşusunu öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden Hacı Ersoy dün gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
Olay önceki gün Cemilbey Caddesi’ndeki Rüstem Eren Parkı’nda meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan komşular Mustafa Çelikel ile emekli polis Hacı Ersoy, arasında parkta tartışma çıkmış, Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşerek Kavga sırasında tabancasını ateşleyen Hacı Ersoy, Mustafa Çelikel’i göğsünden vurdu. Çelikel, olay yerinde hayatını kaybederken, Cinayetini ardından kaçan Ersoy, polisin kovalamasında teslim olmamak için tabancasını başına dayayıp ateşleyip intihar etmişti.
 
Otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazeler dün Çorum’a getirildi. Mustafa Çeliker’in cenazesi ikindi namazına müteakip Merkeze bağlı Uğrak Köyünde, Hacı Ersoy ise yine İkindi namazına müteakip Ulu Camide kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Ulu Mezarlıkta toprağa verildi.
Kaynak : www,hitittv.com/corumolayhaber.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam