ÇORUM’DAKİ YANGIN BAŞBAKANA RAPOR EDİLECEK

16 Kasım 2014 18:00
Videoyu Aç ÇORUM’DAKİ YANGIN BAŞBAKANA RAPOR EDİLECEK
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Bayat Çukuröz Köyünde 29 evi kül edip kullanılamaz hale getiren yangın sebebiyle sabahın ilk ışıklarıyla yola çıkıp köydeki hemşerilerinin yardımına koştu. Bölgeye gelen AFAD ve Kızılay temsilcileriyle görüşerek yangınla ilgili bilgi aldı ve oluşan hasarı nasıl onarabileceklerini ve halk için yapılabilecekleri görüştü

 Bağcı’nın incelemesinde yanında Bayat Kaymakamı İdris Akça, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Çorum Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, Çorum Afet ve Acil Durum Müdürü Elvan Kaya, AFAD ve Kızılay Temsilcileri hazır bulundu. Bağcı yangında evi küle dönen hemşerileriyle tek tek ilgilendi ve kurulan Kızılay çadırlarını yakından inceledi.

BAŞBAKANA BİLGİ VERİLECEK

Bağcı; “Başta Bayat, İskilip, Çorum, Amasya, Çankırı ve Ankara Belediyelerimiz ve Orman Bölgeden gelen İtfaiye ve arazörler yangının yayılmasını önlemek çaba sarf ettiler. Van’dan Konteynerler yola çıktı, yaraların en kısa sürede sarılması için gerekli girişimleri yapmak üzere konu hakkında Salı günü Sayın Başbakanımıza bilgi vereceğiz. Acılar dindirilecek, mağduriyetler en kısa zamanda giderilecek, yaralar sarılacak. AFAD ve Türk Kızılay’ımız büyük bir titizlik ve hızla çadırlarını ve ünitelerini kuruyor. Hemşerilerimizin acısını paylaşıyoruz. Yalnız değilsiniz, yanınızdayız, çok büyük geçmiş olsun.” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam