ÇORUM'DAN YÜKSELEN TEK SES "Kahrol İSRAİL"

18 Temmuz 2014 18:55
Videoyu Aç ÇORUM'DAN YÜKSELEN TEK SES "Kahrol  İSRAİL"
A
a

Milli İrade Platformu ve 60 STK Adına Anadolu Gençlik Derneği Çorum Şube Başkanı BEKİR UYANIK basın açıklaması yaptı

Siyonist terör örgütü İsrail gece yarısı sekiz bin kişilik caniler sürüsüyle karadan, denizden ve havadan olmak üzere Gazze’ye saldırarak yeni bir katliam sürecine başladı.

İsrail’in caniler sürüsü önce havadan bombardımanla akabinde çok sayıda zırhlı aracın ve tankın kara harekâtı ile yerle bir edilen sivil yerleşim bölgelerinde ilerlemeye çalışıyor.

Uçaklarının, tanklarının, zırhlı araçlarının ve sekiz bin kişilik caniler sürüsünün başarısından endişe içinde olan Siyonist terör örgütü İsrail ayrıca on sekiz bin yedek caniyi de göreve yani katliama ortak olmaya çağırmış.

Gazze’deki gelişmeleri kaygı ile takip ettiklerini açıklayan Dışişleri Bakanlığımızdan ve hükümetimizden daha somut adımlar atmalarını bekliyoruz.

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki Moon ‘un “İsrail sivil kayıpları önlemeye çalışmalı” açıklaması her zaman ki gibi Birleşmiş Milletlerin katliama çanak tuttuğunun bir göstergesidir.

Aklı başında olan herkes biliyor ki Birleşmiş Milletler, ABD ve Avrupa Birliği, Siyonist terör örgütü İsrail’in varlığını teminat altına almak için vardır.

Bir kısım medyada sorulmasa bile işte buradan biz soruyoruz:

“Hükümetimize sesleniyoruz! Bu saldırılar karşısında yine sadece hamasi nutuklarla mı yetineceksiniz? Biz hükümetimizden netice alıcı daha somut adımlar bekliyoruz.”

Biz bu ülkede ya da dünyanın bir başka yerinde yaşayan herhangi bir Yahudi’nin varlığına ya da temel insan haklarından yararlanmasına elbette karşı değiliz.

Ancak Siyonist terör örgütü İsrail’in tüm birimleriyle, tüm yetkilileriyle pılını pırtını toplayıp Türkiye topraklarını terk etmesini istiyoruz.

İsrail karşısında somut bir gösterge olarak Kürecik’teki füze kalkanı üssünün, Adana, Maraş ve Antep’teki patriot rampalarının sökülüp atılmasını istiyoruz.

Irak petrollerinin Türkiye üzerinden İsrail’e taşınılmasına son verilemesini istiyoruz.

Terör örgütü İsrail ile yapılan tüm ticari anlaşmaların ebediyen tekrarlanmamak üzere yırtılıp atılmasını istiyoruz.

Terör örgütü İsrail Ankara’dan kovulmadan Filistin’deki işgale son vermeyecektir. Terör örgütü İsrail İstanbul’dan kovulmadan Filistin’deki işgale son vermeyecektir.

Bizim muhatabımız terör örgütü İsrail değildir. Sayın Başbakan’dan ve Sayın Dışişleri Bakanı’ndan daha somut adımlar atmalarını bekliyoruz.

Bağırıp çağırarak, terör örgütü İsrail’i kınayarak ya da lanetleyerek konuşulmasını yeterli görmüyoruz. Filistin meselemizin çözümünde daha sonuç alıcı adımlar bekliyoruz.

Uluslar arası siyaset hamasi nutuklarla değil yasalarla, anlaşmalarla, yaptırımlarla işler.

Hükümetten, TBMM’den, Milletvekillerinden herhangi bir vatandaşın göstereceği tepkiyi göstermelerini beklemiyoruz.

Laf değil icraat bekliyoruz. Askeri müdahale seçeneği de dahil olmak üzere başta hükümetimiz olmak üzere tüm İslam dünyasını Filistin Davasına sahip çıkmaya çağırıyoruz. İslam Birliği kurulmadan Filistin meselesnin çözülemeyeceğini düşünüyoruz. İslam Birliğinin tesisi doğrultusunda çalışmalara öncülük etmesini hükümetimizden bekliyoruz.

Terör devleti İsrail ile ilişkilerini sürdüren her ülke bu katliamdan sorumludur.

Bu saldırılar karşısında dahi metanetini ve inancını kaybetmeyen Filistin’in onurlu insanlarına selam olsun.

1948’den beri yaklaşık yetmiş yıldır, hatta 1917’den beri yaklaşık yüz yıldır ABD’nin, İngiltere başta olmak üzere Avrupa’nın desteği ile bilumum kitle imha silahlarının desteği ile Müslümanlara saldıran terörist İsrail bir türlü hedefine ulaşamamıştır.

Bu hedefe ulaşması da asla mümkün olmayacaktır.

Allah’ın izniyle Siyonist terör örgütü geldiği gemilerle ardında bakmadan bu mübarek toprakları terk edecektir.

Şehitlerimize selam olsun. Gazze de Filistinde Şam da Bağdat da Kahire de Mekke de Kudüs te Bosna da İstanbul da bizimdir. Ümmete yeniden bir Çanakkale destanı daha yazdırmasınalar. Gerekirse bu ümmet bir daha Çanakkale destanı yazacaktır.

Hamas’a ve mücahitlerimize selam olsun.

Bu açıklamayı birlikte yaptığımız 60 STK mızdan ve katılan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.

Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam