Çorum Emniyet Müdürü Tarancı göreve başladı

21 Mayıs 2014 16:33
Videoyu Aç Çorum Emniyet Müdürü Tarancı göreve başladı
A
a

Çorum’a atanan Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı bu gün görevine başladı.

Düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan’dan teslim alan Salih Erkan Tarancı, Halil İbrahim Doğan ve emniyet yetkilileri tarafından müdürlük binası önünde karşılandı.

 

Yeni Emniyet Müdürü Tarancı, kendisini karşılayan meslektaşı Halil İbrahim Doğan’ın ardından personelle tek tek tokalaştı.

 

Makam odasında devam eden devir teslim işleminde, karşılıklı olarak tutanakları imzalayan her iki emniyet müdürü de birbirlerini kutladı.

 

‘Düsturumuz bayrağı daha ileri taşımaktır’

 

Çorum Emniyet Müdürü olarak yeni görevine başlayan Salih Erkan Tarancı, devlette devamlılığın esas olduğunu vurguladığı açıklamasında, “Değerli meslektaşımın bıraktığı yerden hizmetimizi aynen devam ettireceğiz. Düsturumuz bayrağı daha ileri taşımaktır.” dedi.

 

Halil İbrahim Doğan’a yeni atandığı görevinde ve hayatında mutluluklar dilediğini kaydeden Tarancı, hiçbir hizmette herhangi bir eksiklik ya da aksaklık olmaksızın emniyet teşkilatının çalışmalarına devam edeceğini, toplumun tüm kesimleriyle iletişim ve istişare halinde olacaklarını ifade etti.

 

 ‘Çorum, hayatımda önemli bir yer teşkil edecek’

 

Çorum Emniyet Müdürlüğü görevinden ayrılan Halil İbrahim Doğan, Çorum’dan çok güzel duygularla ve dostluklarla ayrıldığını belirterek, “Çorum benim ve ailemin hayatında her zaman önemli bir yer teşkil edecek.” dedi.

 

Doğan, Çorum’da 20 ay görev yaptığını ve bu süre içerisinde, Çorum Emniyet Teşkilatı’nın başarılarında Çorumlu’nun çok büyük katkıları bulunduğuna işaret etti.

 

Çorumlular’a selam gönderdiğini ifade eden Doğan, “Burada görev yaptığımız süre içerisinde bize büyük destek veren Valimiz Sayın Sabri Başköy’e, Çorum halkına ve tüm STK’lara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 


Kaynak:www.corumhakimiyet.net

 

Kaynak : www.corumhakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam