Çorum Emniyetinden Huzur Operasyonu

17 Ağustos 2014 20:41
Videoyu Aç Çorum Emniyetinden Huzur Operasyonu
A
a

Çorum İl Emniyet Müdürlüğünde kentte huzur ve asayişin sağlanmasına yönelik “Huzur Operasyonu” düzenlendi. Çorum mahkemelerince verilen arama kararının ardından şube müdürleri ile toplantı yapan İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, uygulama noktalarını belirledi .

Güncel Haber / Yusuf Çınar 
 
Polis ekipleri daha sonra şehir giriş çıkışları da dahil belirlenen 10 ayrı bölgede araçlar, şahıslar, umuma açık yerler, içkili mekanlar ve parklarda üzerinde sabit ve mobil olarak denetim yaptı.
  
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinden oluşan  müdür, amir ve polisin görev aldığı denetimlerde bin 500 araç ile 500 şahıs kontrol edildi.
 
  Denetimlerde ayrıca trafik kurallarını ihlal eden 20 araca da cezai işlem uyguladı. Operasyonda ayrıca polis ekipleri 2 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek ele geçirdi.
 
  Emniyet Müdürlüğü’nün il genelinde yaptığı huzur operasyonuna narkotik köpeği Poyraz’da katıldı. Kaçakçılık ve organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde şüpheli görülen araçlar ve akaryakıt kaçakçılığına karşı tankerler durduruldu.
 
  Narkotik köpeğinin de katılımıyla durdurulan araçlarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. evrakları kontrol edilirken
 
 250 polisin katılımıyla yapılan Huzur Operasyonu’nu İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, operasyonu kendisi yönetti. 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam