Çorum Esnaf evlerinde silahlı saldırı

20 Aralık 2014 00:23
Videoyu Aç Çorum Esnaf evlerinde silahlı saldırı
A
a

ÇORUM’da bir kişi sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. 21 yaşındaki Cem K., isimli kişi 4 ay öncede Çorum L Tipi Kapalı cezaevi önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanmıştı. Cem K’nin bir hafta önce İskilip Ceza evinden izinli çıktığı ve bugün akşam saatlerinde Esnafevleri Cami önünde kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerce vuruldu.

Güncel Haber / Yusuf Çınar olay yeri...

ÇORUM’da bir kişi sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. 21 yaşındaki Cem K., isimli kişi 4 ay öncede Çorum L Tipi Kapalı cezaevi önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanmıştı. Cem K’nin bir hafta önce İskilip Ceza evinden izinli çıktığı ve bugün akşam saatlerinde Esnafevleri Cami önünde kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerce vuruldu. Ağır yaralanan Cem K,Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ameliyata alındı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

DSC_0099


10401456_10205084146800173_6537703424673146947_n

(ÖZEL)ÇORUM’da ceza evinden izinli çıkan bir kişi sokak ortasında kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.
Olay Yavruturna Mahallesi Esnafevleri Cami yanında meydana geldi. İşlediği bir suçtan dolayı tutuklu bulunduğu İskilip ceza evinden bir hafta önce izne çıktığı belirtilen 21 yaşındaki Cem K., Cami önünde kimliği tespit edilemeyen kişilerin silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna isabet eden çok sayıda kurşunla ağır yaralanan Cem K, olay yerine gelen ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan Cem K, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI
Polis olayın meydana geldiği yerde geniş çaplı inceleme yaptı. Cinayetin işlendiği yerde bir otomobilde pompalı tüfek elde edildi. Güvenlik güçleri olayı gerçekleştiren kişileri yakalamak için çalışmalarını sürdürürken, Öldürülen Cem K’nin 4 ay öncede Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi önünde silahlı saldırıya uğradığı ve yaralı kurtulduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

DSC_0111

DSC_0092

DSC_0119

DSC_0099

DSC_0102

 



Kaynak : www,hitittv.com/corumolayhaber.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam