Çorum Fenerbahçeliler şampiyonluk kutlamasını erteledi

16 Mayıs 2014 14:24
Videoyu Aç Çorum Fenerbahçeliler şampiyonluk kutlamasını erteledi
A
a

Türkiye’yi yasa boğan Soma’daki maden faciası nedeniyle Çorum Fenerbahçeliler Derneği, 19 Mayıs’taki şampiyonluk kutlamalarını ileri bir tarihe erteledi.

Çorum Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe’nin 19. Şampiyonluğu nedeniyle daha önce yapılacağını duyurduğu şampiyonluk kutlamasının ertelendiğini duyurdu. Soma’da yaşanan ve tüm Türkiye’yi yasa boğan maden faciası nedeniyle 19. Şampiyonluğun kutlanması için düzenledikleri gecenin ileri bir tarihe ertelendiğini duyuran Çorum Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri, ölenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.
19 Mayıs Pazartesi günü yapılacak olan şampiyonluk kutlamalarının ileri bir tarihe ertelendiğini açıklayan yönetim, bu konuyla ilgili açıklamanın ileriki tarihlerde yapılacağını kaydetti.
 
Yönetim kurulu görev dağılımı yaptı

Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu yaparak yönetim kurulu üyelerini belirleyen Çorum Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri görev dağılımı yaptı. Yapılan görev dağılımında Tevfik Necati Ergun dernek başkanlığına yeniden getirilirken başkan yardımcılığına Celal Gönül, Genel Sekreterliğe Cumhur Sevinç, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumluluğuna Tayyar Atakan Akman, Muhasipliğe Ömer Başkal, Hukuk İşleri Sorumluluğuna İsmail Yağbat, Amatör Branşlar Sorumluluğuna Hakan Yalçınkaya, Sosyal Sorumluluk Projeleri sorumluluğuna Murat Özrüzgar ve Dış İlişkilerden Sorumluluğa da Erkan Damatoğlu getirildi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam